Кои столични квартали остават без вода?

Ремонтни дейности и аварии са причина за спирането на водата
Обновена: 14 фев 2018 10:47 | 14 фев 2018 10:37, Надежда Йосифова
1
Кои столични квартали остават без вода?
Снимка: Софийска вода

На 15 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Елемаг", кв. "Изгрев" се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Елемаг" от ул. "Незабравка" до ул. "Жетварка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Русаля" ъгъла с ул. "Елемаг".

На 15 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на бул. "Черни връх", кв. "Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Димитър Манчев" от бул. "Черни връх" до ул. "Ген. Иван Колев", ул. "Ген. Иван Колев" № 28, бул. "Черни връх"  № 138, № 140.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Манчев" ъгъла с ул. "Ген. Иван Колев ".

На 15 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Стара планина", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Злетово", по ул. "Стара планина" от ул. "Малкара" до ул. "Злетово".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Стара планина" ъгъла с ул. "Малкара".

На 15 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Мичур", с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Мичур", ул. "Пламък", ул. "Блато", ул. "Емилиян Станев", ул. "Чичовци", ул. "Коста Спасов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Мичур" ъгъла с ул. "Александър Стамболийски".

На 15 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Крушите", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Крушите" от ул. "Дивано" до края на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Крушите" №20.

На 15 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Александър Стамболийски" , жк. "Илинден" се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Найчо Цанов" от ул. "Антон" до бул. "Тодор Александров" и бл. 16, бл. 17, бл. 18, бл. 19.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Индже войвода" между бл. 15 и бл. 16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как може в столица,непрекъснато целогодишно да има квартали без вода. Един ден едни друг ден други...в коя ли друга столица е така? Ако някой знае да каже