Сигнал до Dnes.bg: Куриери газят зелени площи в "Младост"

Гражданин сигнализирал три пъти за нарушиенията
16 фев 2018 07:40, Александър Попов
38
Сигнал до Dnes.bg: Куриери газят зелени площи в "Младост"
Снимка: читател

Представители на куриерски фирми паркират камиони и коли на зелени площи в столичния квартал "Младост 4". Това сигнализира жител Dnes.bg, който подава вече на три пъти сигнал до институциите, но мерки няма.

"Уважаеми дами и господа, това е третия ми пореден сигнал за нарушители на бул. "Александър Малинов" 89, които са унищожили и обезобразили булеварда и прилежащите зелени площи. Съществува и риск за автотрафика. Как си обяснявате институционалното бездействие?", пита жителят от квартала.

Камионите паркират директно върху зелените площи на булеварда докато взимат поръчки от местните административни сгради и видимо си спестяват влизането в локалното шосе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До Директор ЖитановЖитанов, не можеш да се вредиш да се качиш на буса ли?
12
22
 
19
 
! Отговори
Пецкалов преди 6 години
До Анонимен 7Ха-ха-ха идвали били в София "да ни работите". Грешиш, идвате да СИ работите. За пари. Защото в провинцията няма къде да работите. Следователно вярното твърдение звучи така "Добре, че е София, да има къде да работите, че в провинцията сте заникъде."
11
7
 
26
 
! Отговори
до Житанов преди 6 години
И като се изгонят провинционалните скакалци,ти скачаш в буса,нали Директоре?
10
0
 
28
 
! Отговори
! преди 6 години
Хаоса си го правим сами с безобразното си поведение и паркиране. Не е нормално да се спира по този начин и няма оправдание. Ако всички почнем като този чешит до къде ще я докараме?
9
6
 
36
 
! Отговори
КУРиер преди 6 години
Нормално,след като локалното платно е превърнато в ПАРКИНГ.
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е от село и кой от града няма никакво значение в случая.Така или иначе в София е струпан повечето народ.А това са и фирми и трафик.Магазини,аптеки,офиси,складове,всичко това трябва да се обслужва.За хаоса е виновна СО респективно ГЕРБ и Фандъкова..Защо не протестирахте,когато пет пъти правиха Малинов,Цариградско,Брюксел,Витошка,България?Кое в София ви е наред,че сте опрели до това къде спрял човекът или че ватманът запалил цигара.
7
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Директор ЖитановНе е срамно ,че работиш и си вадиш хляба ....даже е достойно !Добре ,че са тези "провинционалисти" да ви работят в София ...щото сте за никъде, иначе !
6
1
 
19
 
! Отговори
Men преди 6 години
Спокойнооо и без това се задава нов ремонт на тази част на малинов - шахтите и асфалта пак са пропаднали, предлагам да пуснат и една поръчка за 200млн за засаждане на нова трева и всичко ще е ок.
5
5
 
7
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Тези скъфаняци преди паркираха директно в/у платното. А там е забранено СПИРАНЕТО. Кой им е виновен че са си направили офиса на неподходящо място?!
4
5
 
8
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Тези скъфаняци преди паркираха директно в/у платното. А там е забранено СПИРАНЕТО. Кой им е виновен че са си направили офиса на неподходящо място?!
3
7
 
45
 
! Отговори
.. преди 6 години
Най-лошото е, че има и такива, които оправдават такова поведение на пътя.Дотолкова сме изпаданали като нация, че очевидните нарушения приемаме за нормално...Щеше да е смешно ако не беше жалко...Нямало парко места, нямало незнам си какво, всичко има, само възпитание няма!
2
44
 
25
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Браво на бдителния гражданин-мишок, че бди и сигнализира. Обаче защо не сигнализираше така, когато, там се е строяло без паркоместа? А в локалното, където "гражданинът" призова да се движи камиона, трудно влиза малка градска кола, камо ли камион.
1
64
 
19
 
! Отговори
Директор Житанов преди 6 години
Куриерските бусове се шофират от провинционалисти, защото истински Софиянец не би работил толкова жалка работа. Изводът е ясен - вън провинционалните скакалци от Град София, товарене в конски вагони и обратно по паланките, от които са изпълзяли!