HelpBook кънти от сигнали: Кратери по "Климент Охридски"

Колите карат зигзагообразно, а задръстванията са огромни
14 мар 2018 18:15,
19
HelpBook кънти от сигнали: Кратери по "Климент Охридски"
Снимка: HelpBook

Здравейте, Всяка сутрин пътувам по бул. "Св. Климент Охридски" в посока към Околовръстен път. От около 10 дни, след последните обилни снеговалежи и валежи са излезнали доста дупки по двете платна, заради които всяка сутрин стават доста големи задръствания (хората намаляват и почти спират с колите си, за да избегнат дупките, което води до забавяне на колоната). Дупките са малко преди десния завой на булеварда, който води към моста над Околовръстното.

Това пише в платформата на Investor Media Group HelpBook възмутен столичанин, подал сигнал за "гледката" към Столичната община с надеждата проблемите на стотици столичани, менаващи от там, да бъде решен възможно най-скоро.

HelpBook кънти от сигнали: Кратери по "Климент Охридски"
Снимка: HelpBook

"В пиковите часове дупките причиняват допълнително задръстване и опасности от ПТП-та поради навлизане в насрещното движение на автомобили, опитващи се да избягат огромните ями. По булеварда се движи и градски транспорт, което още повече повишава обществената полза от ремонта на пътната настилка", настоява друг столичанин, също подал сигнал през гражданската ни платформа.

Ако и Вие видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
1
 
! Отговори
читател преди 6 години
Златко, много напудрени са ти днес заглавията. Дали всеки читател е толкова "образован" като теб, или забрави българския език? "Поради що се срамиш, АКО си българин" !
15
1
 
10
 
! Отговори
преди 6 години
Буквално всяка година се кърпи тази улица. ВСЯКА. ГОДИНА. СЕ. КЪРПИ.Освен това има спирки на градския транспорт, които не са с разширение на платното, и автобусите създават върволици от чакащи автомобили на всяка една от тях. Българският инфраструктурен гений равен няма...
14
1
 
8
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 6 години
Тази козя пътека не може и никога не е била БУЛЕВАРД,а вода там тече почти целогодишно.
13
2
 
7
 
! Отговори
Help Byk преди 6 години
Днеса не изкарва достатъчно кинта и пробвате с нещо ново ли?Нормално да не изкарвате - колко коментари изтрихте и редактирахте, един Господ знае.Цял живот да не изкарвате ви пожелавам. На целия днес и на хората работещи в него.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
HelpBook кънти ХАХАХАХААААААААААААААААААААААААА
11
5
 
10
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Толкова неграмотно ги пишете тези "сигнали", че изобщо не ви се разбира, какво искате да кажете. К'во означава например това - "след последните обилни снеговалежи и валежи са излезнали доста дупки"? Щом дупките са "излезнали" след обилни валежи, значи сами ще се приберат, когато времето се оправи.
10
0
 
10
 
! Отговори
Бай Герги преди 6 години
До Анонимен 5Най- интересното е, че края не му се види, понеже, когото и от вас да сложат, да прави тези темонти, първото, с което ще се заеме еда открадне за себе си. Тези, които правят некачествените ремонти и тези, които ги ругаете сте с еднакъв манталитет. затова така ще я карате, докато не си промените манталитета и не започнете да си вършите работата, вместо да мислите за кражби.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От всички столични булеварди тоя е един от най-скапаните.Какъв булевард-селско джеде. А рйона е пълен с разни строителни и бетонни центрове в един от хубавите южни райони на София. Изчистват се бараките и се прави широк 4 лентов път. Но да не стане като бул. Черни връх-прилича на пистата "Дейтона бийч"-няма светофари и пешеходни пътеки и до околомръсното е с *** газ.И състезателите си юркат-не мое пресечеш булеварда.
8
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Гербавите ни любимци не правят ремонти, правят ги фирмите. Ако ще обвиняваш някого отивай да пискаш на фирмите изпълнители. Ама няма да го направиш защото не ти се плаща за това.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Абе *** по колко пъти гербавите ти любимци ще ремонтират едно и също място виж и Ларгото не можа да изкара и две зими егати промития мозък.
6
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другари, нали асфалт не се яде какво ревете сега.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че нещо, но ако това ви успокоява цяла България е така, че и по-зле проблема е, че не му се види края. Получава се един затворен кръг всичко се прави през куп за грош и така до следващия път.
4
1
 
12
 
! Отговори
Бай Ой преди 6 години
Айде са да видим след колко време ще го ремонтират и колко ще трае здрав хасфалтъ :)
3
1
 
12
 
! Отговори
Иван преди 6 години
"ремонтираха" е силно казано, по-скоро са "усвоили едни пари"
2
0
 
7
 
! Отговори
Архимандрит Груйчо преди 6 години
Същата работа беше ул. "Зеленика" в Овча Купел - понастоящем поради строежа на метрото най-пряката улица към Красна Поляна и центъра и съответно генерираща огромен трафик. Вечер в посока Овча Купел ставаха задръствания не толкова заради колите, а заради това, че колите правиха слалом между дупките включая и навлизайки в насрещното/съответно изчаквайки, за да влязат в насрещното. Бяха почнали да го я кърпят уикенда, не знам докъде са стигнали.
1
3
 
33
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Миналото лято го ремонтираха там, да коментирам ли изобщо...