В София и днес: Паднали клони, дървета...

Аварийните екипи реагираха на 28 сигнала
18 мар 2018 19:45, Красимир Ангелов
11
В София и днес: Паднали клони, дървета...
Снимка: Булфото, архив

Екипите на Дирекция "Аварийна помощ и превенция" са се отзовали на 28 сигнала, свързани с паднали клони и дървета в столицата, съобщават от Столичната община.

Екипите са работили през целия ден и за обезопасяване на надвиснали ламарини.

Във връзка с валежите е отреагирано и на два сигнала за завиряване в Малинова долина и във Владая.

Падналите вследствие на вятъра клони се почистват и от екипи на "Зелена система". Дейностите по почистване на паркове и междублокови пространства ще продължат, уточняват от общината.

Наблюдават се речните корита и оттоците на Южната дъга на Столичен околовръстен път, както и общинските язовири, които се изпускат контролирано.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Построиха метрото заради селяните, иначе не ни трябваше
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
AMI DA SE OTPUSNAT OT RAPONYA 50 MLN. ZA POCISTVANETO NA KLONITE I PADNALITE DARVETA,ETO BRAZA GLATNA 500 000 LV.
8
0
 
1
 
! Отговори
Englishman in BG преди 8 месеца
До Sofia Banitsa

започнете разговора с думата другар, който предполага социален дух, така че другар защо да не използвате парите си от софия, за да помогнете за подобряване на живота на тези на северозапад!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Метрото в софето е построено с КРАДЕНИТЕ пари за липсващата магистрала Е-79 , където трябваше да се свърже софето с дунав мост 2, ама Рапоня гепи парите и сега - Мост към Нищото
6
4
 
4
 
! Отговори
бургаски паламуд преди 8 месеца
До Софийска баница

Като сте много работливи,не обирайте държавата и данъците от градовете, самобслужвайте се,да видим докъде ще ви стигнат парите.И метрото ви построиха с крадени пари от парите за БДЖ.
5
12
 
13
 
! Отговори
Софийска баница преди 8 месеца
До К9Р ЗА СОФЕТО

Другарю, в София имаме пари, защото работим, а вие в северозапада нямате, защото не работите, а чакате някой да ви даде наготово. Така, както по времето на комунизма ви давах наготово и още не можете да разберете, че това време свърши. И улиците ви не са афалтирани защото, както вие самите казвате- асфалт не се яде.
4
15
 
16
 
! Отговори
К9Р ЗА СОФЕТО преди 8 месеца
Писна ми по цял ден да чета статии за житието и битието в калната, миризлива пробита София. Стига с тоя шопски тероризъм, България не е само софето и слънчака и ние в провинцията също плащаме данъци, четем новини и ядем тоблерони и банани.
Софийските мафия краде милиарди левове от провинцията за да строи молове, спа-центрове и бардаци, докато на северозапад общините нямат пари за улично осветление а останалите улици са асфалтирани по времето на бай Тошо
3
8
 
2
 
! Отговори
Гн Миташки преди 8 месеца
Някой маи несие свършил работата
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Хак да им е Я
Кат нема днес статия за б@нкянския така ще е!
1
11
 
3
 
! Отговори
Хак да им е преди 8 месеца
Така им се пада, хората когато си помагат и Господ им помага, когато не си помагат и заприличат на говеда Господ ги наказва.