Състоянието на пребитата студентка в София – стабилно!

Полицията издирва нападателите на момичето
22 мар 2018 12:53,
42
Състоянието на пребитата студентка в София – стабилно!
Снимка: архив, БТА

Стабилно е състоянието на 21-годишната студентка, бита тази сутрин в "Студентски град" в столицата, съобщиха за БНР от болница "Царица Йоанна".

Още по темата

Пострадалата е с тежки наранявания в областта на лицето. Младата жена е била прегледана в спешното отделение на болницата. Нападението е било е с цел грабеж.

Сигналът е подаден минути преди 06:00 часа тази сутрин.

Двамата извършители са заплашили младата жена с огнестрелно оръжие, най-вероятно пистолет. След това са я пребили и са взели личната ѝ чанта. Полицията издирва нападателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
3
 
! Отговори
Мариана Иванова преди 6 години
Моята племенница преди месец време посред бял ден към 10 часа бе ударена и ограбена пак в Студентски град, в парка отивайки пеша към Минно-геоложкия универитет. Добре поне,че случаен гражданин намерил подхвърлените документи и ги предал в полицията. Извършителят не е открит. В тоя район има хотел, предполагам и видеонаблюдение. Не е имало мн.хора и пак нищо. Трябват още камери там. За да са ни защитени децата. И повече полиция за да има ред.
34
3
 
22
 
! Отговори
111 преди 6 години
През 70-те години бях студент в столицата по всяко време на денонощието, през всичките сезони, всеки може да се разхожда спокойно сам, където си иска, без всякакъв страх, че може да му се случи нещо. Различието не е само във времето. Тогава за общественият ред и престъпността отговаряше Милиция, а не Полиция. По-интелегентните ще ме разберат.
33
35
 
12
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Каквото търсила,си го е намерила.По малките часове нормалните момичета спят,а сутрин ходят на лекции.В пет часа има лекции с точка18.На бас,че няма вече носа си да покаже,докато не светне.
32
6
 
75
 
! Отговори
РЕЗИЛ !!! преди 6 години
Как е възможно да се задават въпроси като "Тая какво е правила по това време навън?"Ако Студентският град беше нормален кампус, студентите щяха да се разхождат необезпокоявани и по малките часове! Учил до полунощ или просто не ти се спи, защо да не можеш да излезеш да се разходиш на въздух, който през нощта е по-чист?Да се крием като мишки ли?! Негодниците ли да имат право да се разхождат където и когато си поискат и да налагат правила и норми? Докато разсъждавате така, ще си останете роби!
31
7
 
10
 
! Отговори
ТАШО преди 6 години
АБЕ ТАШО КРОКОДИЛ. НА ТЕБ НЯМА КАК ДА ТИ СЕ СЛУЧИ ЩОТО И ИМЕТО ТИ Е КАТО ТЕБ.АКО ТОВА Е СЕСТРАТИ БЕ ПОМИЯРКОМПЛЕКСАР
30
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"А тая какво е правила цяла нощ по дискотеките ?"Търсила е някой да я опръска по гърба и сигурно е намерила))
29
7
 
24
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
"Какво е правила по това време навън" - Била е на дискотека и какво? Да виждате нещо незаконно в това? Сигурен съм че този въпрос го задават някой ограничени комплексари дето единствения им маршрут е от къщи до бакалията да си купят шише ракия.
28
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само едно не разбирам, какво значение има дали е тръгвала за работа, или се е прибирала от дискотека, нападението е ФАКТ! Как може акцентът на темата да пада върху това какво е правила толкова рано?! Това е абсурдно, засрамете се! Независимо дали се е прибирала или е излизала, тя е в момента в болница! Нима може да ме убедите, че Вие коментатори никога в живота си не сте били на дискотека, или никога в живота си не сте били млади?! Не бъдете първични и не правете констатации без реални доводи!
27
20
 
8
 
! Отговори
Иванова преди 6 години
Защо да не ни интересува? Здравеопазванет ще харчи излшни пари!МВР- също! А родителите й, ,,хоро ли ще играят"? !Подарък ли ще й направят!
26
2
 
11
 
! Отговори
Pilot до Цеко преди 6 години
Като строят и презастрояват на протест както направиха живущите в Младост !
25
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26Кво те интересува къде е била?Еййййй тва българските мъже са с по-женствени качества и от майките си.
24
53
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я..къде ли е била толкова рано ?явно е брала краставици
23
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19Каквото си иска това прави навън, това не ти е бг.мама да търсиш сметка на непознати. Намери си живот.
22
13
 
11
 
! Отговори
анкета преди 6 години
Мисля,че тихомълком ще приемат Истанбулската конвенция!Който мисли като мен да сложи(+), другите минус(-)
21
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога това да отидеш на дискотека е оправдание да бъдеш пребит и ограбен, я се осъзнайте малко.
20
2
 
5
 
! Отговори
Омонимен преди 6 години
До АнонименПил ли си си хапчетата днес?
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Gerb ministera na polizaitte kak e nali oristapnista e namaljala laji 100 miliona dade bat boiko a polizaite gi nama v studenski dom spat rano sutrinta
18
13
 
15
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Ти не си нито родител,нито българин,ти си родоотстъпник и егоист.Искаш да изпратиш децата си далеч от теб,хем да нямаш ангажименти към тях,хем да ти пращат пари.А как ще се чувстват,за това помисли ли?Който има акъл в главата си и тук може да се реализира.Аз няма да оставя страната си да я завладеят индианците или други алчни етносиу,които само това чакат-да се обезлюдим.
17
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да хванат нападателите.Ама аз питам какво прави една студентка сама в 5.30 ч.сутринта по улиците?Едва ли е тръгнала на лекции.Студентския град се превърна в един бардак,където вместо да се учи се купонясва денонощно.Това го няма никъде по света.Нали не си представяте Харвард или Оксфорд заобиколени с чалготеки,в които друсат кълки пияни и дрогирани момчета и момичета???
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако са я били толкова много, дали нападението е с цел грабеж или само изглежда на такова?