Сняг, запален двигател, жена чисти... апаши дебнат, бият и бягат

Полицаите от столичното 9 РПУ издирили колата и сгащили единия крадец
23 мар 2018 09:00,
78
Сняг, запален двигател, жена чисти... апаши дебнат, бият и бягат
Открадната и върната кола. Снимка: Facebook

Жителка на кв. "Люлин" се оплака във Facebook, че вчера преди обед, докато е чистила колата си от натрупания сняг, апаши са я издебнали, повалили са я на земята и са откраднали KIA-та й, която била с включен двигател.

Въпреки побоя, жената подала сигнал на 112 и полицаите от столичното 9 РПУ открили колата й, задържали единия от апашите, но издирват втория побойник.

Ето поста й:

Още по темата

Здравейте, съкварталници! Днес, на 22.03.2018 в 10:40 сутринта бях нападната в гръб от неизвестно за мен лице, докато почиствах автомобила си от сняг при работещ двигател пред блок в Люлин 2, в който живея. Бях повалена на земята, душена и удряна. Не помня как, но излязох от схватката, започнах да викам и подгоних нападателя.

В този момент чух ръмжене от двигателя на автомобила ми, обърнах се и видях второ лице, което се опитва да потегли с колата. Затичах се, отворих дясната врата до шофьора, където беше чантата ми и голям чадър. Взех чантата и започнах да удрям непознатия с чадъра.

Загасна му колата, той продължи с опитите си да я запали и тъй като тя има кик бутон на съединителя - трудно успя. Въпреки всичките ми усилия, автомобилът ми беше отнет.

В 10:48 звъннах на 112 и веднага ме свързаха с 9-то районно управление, издиктувах данните на автомобила си и след петнадесет минути ми върнаха обаждане, че автомобилът ми е намерен.

Единият от нападателите, който караше колата беше задържан. Разпознах го в районното управление, но другият още е в неизвестност.

Искам да благодаря на екипа от 9-то районно управление “Люлин” за бързата намеса и откриване на извършителя и автомобила ми, защото в повечето случаи само хейтваме органите на реда, но аз днес получих истинска подкрепа от тях. П

ризивът ми е - никога не си почиствайте колите на запален двигател!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
4
 
! Отговори
ахахаха преди 6 години
до 2 месеца и няколко седмици вече няма да е така, надявам се да греша, но уеи, да не се изложим пред чужденците и после 😴
23
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичните възпитаници на социализма никога не спят и в торба не стоят.
22
3
 
50
 
! Отговори
123 преди 6 години
Това ако беше моята жена и кола. Този арестувания го взимам от пред районното като го пуснат и повече никой няма да чуе за него, никога. И за приятелчето му също. Гарантирам ви че полицаите няма и да си мръднат пръста да ме спрат. Всяко нещо си има граници все пак.
21
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега снегът лесно се чисти, но ако замръзне, трудно ще го изчистиш, ако колата ти не е работила поне 15-20 минути и да загреее отвътре. Това, което ще изчистиш за 15 минути на студено, ще ги изчистиш по-добре за 1 минута, ако колата загрее.
20
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше със чадъра да му боднеш дясното око,пък ако бандита има след това претенции,ще му купиш едно стъклено.
19
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Не е кражба 4 Това си чист ГРАБЕЖ!!Какво "отнемане" какви 5 лева?!
18
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От заглавието се разбира че:Сняг вали, кола гори, жена чисти ........ябъли.УЖАС!
17
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е , тези от МВР , този път си заслужиха заплатата
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що пък с манивелата , аз като вляза в колата за да я запаля, първото е да се изрежа , че чак се запотят джамовете, после който иска да влезе - да заповяда.
15
11
 
0
 
! Отговори
Ханс преди 6 години
alert("Hello! I am an alert box!!");
14
0
 
44
 
! Отговори
Има лек преди 6 години
Пускаш двигателя да работи и чакаш с манивелата.
13
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямало ли е някой патриот наоколо? Само форумни патриоти ли имаме?..Е имало е двама, но само единия са заловили.
12
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвах, че някога ще кажа : " Браво! " на ченгетата! Евала! Да им благодарим, че си вършат работата заради,която импб плащаме...
11
2
 
48
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
Съвет: никога не си почиствайте колите на запален двигател!Е това ме изуми. Егати и държавата, егати и правосъдието, за полицията - браво за действията.
10
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямало ли е някой патриот наоколо? Само форумни патриоти ли имаме?
9
3
 
38
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Това не е кражба те са я взели да се повозят, и не са я били а само са и изтупали снега от палтото !!! Питайте съда той най-добре разбира материята ние не сма експерти.
8
29
 
9
 
! Отговори
оффф преди 6 години
Стига с тези работещи двигатели, тичане за кафе и др. Под. Имате време да кибицате 30-40 мин в софииския трафик , но нямате време да си изпиете кафето преди да тръгнете или да изчистите колата и тогава да влезете - "Ами да се стопли"Като искате топло си викнете едно такси , аз от години имам 2-3 шофьорчета и като ми трябва такси им пускам едно смс 30 мин по рано и така не ми пращат съмнителни типове.
7
4
 
49
 
! Отговори
саки преди 6 години
За мен ,всеки удар ,всеки шамар или ритник, колкото и да е слаб е опит за убийство. Няма такова нещо ,като побой, средна телесна повреда и т.н., всичко е опит за убийство.
6
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В държава управлявана от гангстери това е нормално
5
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никога не си почиствайте колите на запален двигател .. в Люлин