Мръсни улици, липсващи тротоари, зебри... Пролет!

Сигнали към Столичната община за нередности чрез HelpBook
28 мар 2018 22:07,
32

Снимка: HelpBook

Сигнали до Столичната община бяха подадени от граждани чрез платформата за сигнали HelpBook.info. Единият от тях съобщава за необходимостта да бъде маркирана пешеходна пътека на кръстовището на ул. "Божурище" и бул. "Вардар", а другият алармира за детска площадка в окаяно състояние.

"Това е участък с тротоар само от едната страна и е единственият подход от квартала към спирките на автобусите и метрото. Автомобилният трафик е доста интензивен и пресичането е доста неприятно, а за деца дори немислимо. В допълнение би било добре да се изгради и тротоар и от другата страна на бул. "Вардар", в отсечката до бул. "Тодор Александров", посочва авторът на първия сигнал.

Това е малката градинка в кв. "Гевгелийски", между ул. "Тодор Икономов" и "Сава Михайлов", която се нуждае от ремонт и почистване, разказва гражданин във втория сигнал.

Той алармира и за това, че тротоарите в същия район са в "изключително лошо състояние, а на места определено липсват". Освен това, според столичанина, улиците са много мръсни и изобщо не са почиствани от доста време.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само ще става по-зле и по-зле. Това е новото нормално, на никой не му дреме вече.
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то всеки сантиметър е така.Бомбардировката на Дрезден
5
2
 
18
 
! Отговори
Kiro Kocha преди 6 години
Права е Фандъкова. На нейно място и аз бих управлявал така. За какво да харча пари за тротуари, улици и булеварди като може просто да си ги "усвоя".С такъв неграмотен матрял толкоз.
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма проблем, ние сме добри прасета, не се оплакваме. Вече си свикнахме в тоя свинарник, и даже ако някой иска да промени нещата го нападаме и обвиняваме, че е комунист.Е да, като дойде някой чужденец малко ни е срам, но какво да се прави...не може да имаш всичко. Хем метро, хем тротоари...много е.
3
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимка 5 какво се окачва от общината. Може поне междублоковите и градинките да си ги наглеждат съседите, да не стигат до този вид.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Магадишу.
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цяла София е така, за мен това не е европейски град Софярканд, столица на Булгарпрадеш, управлявана от шри Махабойко първи.