Момиче припадна и почина в двора на училище в София

Лекарите бързали, но не успели да направят нищо
Обновена: 3 апр 2018 10:10 | 2 апр 2018 23:05, Екип на Dnes.bg
147
Момиче припадна и почина в двора на училище в София
Снимка: архив, БулФото

17-годишно момиче е починало в двора на столичното 96-то училище в квартал "Люлин".

Девойката е припаднала, след което е била извикана Спешната помощ. Приятелите на момичето са в шок и обвиняват медиците в забавяне, съобщи БЛИЦ. Стигнало се е до напрежение и се е наложило на място да пристигне полиция.

"В 20.09 часа получаваме сигнал за припаднало 17-годишно момиче в 96-то училище в "Люлин". В 20 20 колата ни е била на мястото на инцидента, на 11-та минута сме били там, лекарите ни са взели разстоянието от централата на "Бърза помощ" на "Сточна гара" до "Люлин" с максимална скорост, екипът ни е реагирал веднага на обаждането", заявява говорителката на ЦСМП-София Катя Сунгарска.

За съжаление при пристигане на място е установено, че момичето е починало. По всяка вероятност девойката си е глътнала езика и това е довело до трагичната развръзка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
36
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
Виждам, че сте доста глyпави и ми цъкате минуси. Дано не съм край вас, ако припадна, че някой *** да тръгне да ми вади езика от устата. Или ще остане без пръсти, или аз без език. Ако сте карали курса на БЧК, ще знаете как да наведете главата, за да се отворят дихателните пътища, но... добре дошли в страната на 80-те процента.
12
43
 
17
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
Няма как човек да си глътне езика, освен ако не е отрязан предварително. Аз сега опитвам, но не се получава. Нито може да се огъне толкова много назад, нито може да влезе със задната страна напред, защото е свързан. Ако някой ми покаже как си гълта езика, може да го пишем в Гинес.
11
11
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Лошо е да се губи материал, дано е по редко!
10
7
 
48
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Много си прав .. като малък на два пъти виждах това в рейса и все случайни граждани реагираха и вадиха езика на човека/.... сега линейка чакат защото са неуки и неграмотни.... жалко БЪЛГАРИЯ умира :(
9
31
 
12
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
кой у БГ си дава зор ..че БЪРЗА ПОМОЩ да си дава !?!? спомням си как един мафиот като Баретата седеше прострелян на 3 места пред СЪдебната палата докато чакаше линейка и тя додйе след 40 минути чак а това е центъра ...кво се чудите на тва което става у БГ ...народа е *** , мързелив и завистлив а и алчен кат г @з .... не го ли виждате !?!?
8
6
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лек му пръст на детето. Ако наистина причината е гълтане на език няма какво да се направи ако тези около него не го спасят. В случая линейката и за 2 минути да пристигне няма да може да помогне. Едно време ни учеха как да помогнем при глътнат език. Истината е, че сега *** не знаят къде кой орган им се намира.
7
3
 
74
 
! Отговори
Oneill преди 6 години
Ето защо трябва всяка година в училище да има задължително оказване на бърза медицинска помощ и реагиране при пожар, за да има някакъв успех, редуциране на изход с фатален край. А не да се набира автоматично 112 и после да се оправдаваме и да се правим на мъже.
6
1
 
20
 
! Отговори
Баща преди 6 години
Коя е *** не казваш и замълчи който да си.Онзи от горе ГЛЕДА и ЗАПОМНИ:Бог бари НО не забравя.Преклони ГЛАВА пред това дете и замълчи.
5
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родители, общувайте с децата си! Разпитвайте ги, наблюдавайте ги! Вашата роля е да бъдете досадни, досадни и наблюдателни, за да не се случват такива трагедии! Жалко за момичето. Жалко за родителите му.
4
4
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се подигравайте с чуждото нещастие, защото застраховани няма. На мястото на момичето можеше да бъде всеки. Как ще се почувствате, ако сте близък и прочетете злобните си коментари? Ами ако беше вашето дете?
3
4
 
109
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Какво ви става? Това е трагедия за едно семейство! Да отгледаш детето си здраво и право, и да почине по такъв нелеп начин! В училищния двор има няколко игрища и постоянно има деца, а може, и просто да е минавала оттам. Запазете си ужасно жестоките коментари за себе си! Да почива в мир детето!
2
46
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали сте наясно, че е напълно невъзможно човек да си глътне езика? Плюс, че дори да е имало задушаване има друга причина.
1
61
 
29
 
! Отговори
Баба ти преди 6 години
И...какво е правило "момичето" в двора на училището, при положение, че учениците са във ваканция?! Отишло е да е надруса ...!?