Вижте къде в София няма да има вода на 5 април

Причина за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
4 апр 2018 10:36, Елка Василева
1
Вижте къде в София няма да има вода на 5 април
Снимка: "Софийска вода"

На 05 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски“ в жк. „Зона Б-18“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Царибродска“, бул. „Тодор Александров“, и ул. „Димитър Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ на кръстовището с ул. „Царибродска“.

На 05 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с ремонтни дейности в кв. „Горна баня“, ул. „Отдих“ се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Отдих“, ул. „Димитър Шишманов“, ул. 646 и ул. „Дон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Димитър Шишманов “ на кръстовището с ул. „ Отдих“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

/БТА/
 


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Селско преди 1 година
Шмъ разревете на. Нидиейте тъй ва.