Паркингът на стадион "Васил Левски" – платен!

В събота и неделя той ще се превръща в пазар за спортни стоки
Обновена: 5 апр 2018 22:16 | 5 апр 2018 22:07,
32

Днес Столичният общински съвет прие промени, свързани с паркирането около стадион "Васил Левски", които правят паркинга му платен. Местата в него също ще бъдат ограничени, съобщи Bulgaria ON AIR.

В събота и неделя пространството около стадиона ще остане свободно за пазар на спортни стоки.

По схемата са заложени не повече от 100 места, като това включва и тези, които ще осъществяват продажбата на стоките. Тези дейности са предложени от "Пазари Запад" за период от 3 години.

Идеята на Столичната община обаче не се хареса на шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
14
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Селско е да паркираш на паркинг до парка ли? Вие такива граждани сте всички, че не знаете вече коя дупка за какво ви е, само мрънкате и се пишете за европейци .... Направо сте смешни, парадокса е, че не можете да се погледнете отстрани когато сте извън "столицата". Обиждате хората от провинцията, а от вас *** за зеле не става.
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми да, започвайте пак да строите калдаръюи вместо пътища, така ще откажете хората да шофират, и без това технологията за направа на път за коли ви е непонятна. А на ***, който живеят от наем и роптаят срещу тези от, който изкарват пари мога да им пожелая Велико Търново да стане пак столица, а те пак да гледат овце в Лозенец, че са се позабравили "малко".
4
4
 
9
 
! Отговори
:):) преди 6 години
не случайно, класиран като най лошия град в ЕС
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКЪВ ПАРКИНГ БРЕ БЕЗСРАМНИЦИ НЕЩАСТНИ?!!! ПОЛОВИНАТА БОРИСОВА ГРАДИНА Е ПЪЛНА С КОЛИ!!! РАЗСИПАХТЕ ПАРКА НЕ ВИ Е СРАМ!!! КМЕТИЦАТА И ТАЯ ШАЙКА ОТ СОС ПРЕВЪРНАХА СОФИЯ В КЛОАКА. ИДЕТЕ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА ДА ВИДИТЕ КАКВА *** И УПАДЪК Е. И ДА Я ПИТАМ САМОКОВСКАТА: НАЛИ ЩЕШЕ ДА ГОНИ МУТРЕНСКАТА АВТО КЪЩА И ЧАЛГАРСКАТА КРЪЧМА ОТ ПАРКА. НЕ САМО СА СИ ТАМ, НО И СИ ПОСТРОИХА ПОКРИВ. ЛЪЖКИНЯ!!!!!!!
2
13
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Като си с 2 малки деца градския не е особенно добра алтернатива.
1
9
 
19
 
! Отговори
гого преди 6 години
таз фандъкова не се наяде, милиард и 300 бюджет има и не и стига. До кога това дране....