Временно няма да има вода в някои части на столицата

Спирането се налага поради ремонтни дейности
Обновена: 10 апр 2018 09:54 | 10 апр 2018 09:50, Надежда Йосифова
1
Временно няма да има вода в някои части на столицата
Снимка: "Софийска вода"

На 11 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Христо Смирненски", жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Христо Смирненски" от бул. "Свети Наум" до ул. "Вишнева".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Христо Смирненски", ъгъла с ул. "Свети Наум".

На 11 април 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Цар Борис III" жк. "Хиподрума", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: бул. "Цар Борис III" от бул. "Гоце Делчев" до ул. "Хайдушка гора".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Цар Борис III", на ъгъла с ул. "Хайдушка гора".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
безкрайно ремонтиране