Блокада в София: Затварят улици заради ЦСКА - Левски

Ето къде и кога няма да може да се преминава днес
Обновена: 18 апр 2018 12:37 | 18 апр 2018 11:50,
39
Блокада в София: Затварят улици заради ЦСКА - Левски
Снимка: архив "Булфото"

Дербито ЦСКА - Левски и днес ще стане причина за проблеми в трафика в столицата в час пик. Главни улици и булеварди ще бъдат затворени заради мача, който ще започне в 18 часа на националния стадион "Васил Левски".

Полицията ще взима мерки за обезопасяване на периметъра и опазване на обществения ред през целия ден.

Първоначално в програмата на Първа професионална лига бе заложено ЦСКА и "Левски" да играят в 20:00 ч., но органите на реда предпочетоха срещата да бъде изместена за по-ранен час, за да свърши в ранните часове на деня.

Ето и ограниченията:

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва :

От 20.00 часа на 18 април до приключване на футболната среща по алеите в непосредствена близост до Националния стадион "Васил Левски".

От 12.00 до 20.00 часа на 18 април  на моста пред Национален стадион "Весил Левски" – 49 паркоместа и на ул. "Генерал Гурко" между ул. "Любен Каравелов" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" -50 паркоместа.

От 17.00 часа на 18 април до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

ул. "Ген.Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви",
Бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"
бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо Яворов".

Преди дербито само фенклубът на "Левски" призова за сборен пункт и шествие до стадиона.  Най-запалените фенове на ЦСКА си дадоха среща направо на трибуните. "Сините" ултраси ще се съберат на бул. "Тодор Александров" и в 16:15 ч. ще тръгнат към стадиона, к

ато вероятно ще преминат покрай президентството, сградата на Народното събрание, Софийски университет, ул. "Ген. Йосиф В. Гурко", а от там и към сектор "Б".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати простотията хората се прибират от работа бързат да приберат децата си от училище и детска градина а те затварят улици заради тези смешници то да е футбол ми то чалготека палячовци в екипи на г е й среща възмутително айде чао:)
9
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такова безобразие няма в цял свят. Само "изключителни" полицейски умове во главе с разни тикви от Търново и Банкя могат да сътворяват подобни простотии.
8
1
 
12
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Прав си. Най-добре ще е да върнат стадион Васил Левски на футболистите на Левски, защото там беше игрището на Левски преди на негово място да построят стадион Васил Левски, а национален стадион да направят някъде извън София.
7
1
 
25
 
! Отговори
Писна ми преди 6 години
Не разбирам защо блокират възлови пътища в центъра заради такива елементарни простотии. Да си ги играят мачовете по крайните квартали.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобни мерки за сигурност придават легитимност на извращенията на футболните запалянковци и ги карат да правят все по-големи простотии.
5
2
 
23
 
! Отговори
С.Т преди 6 години
Великите мислители решили да има стадион в центъра на столицата. След това мислителите решили да провеждат мачове на него в работни дни и като за капак седнали и измислили това да стане в час пик и да затварят главни пътни артерии. Този стадион трябва да функционира единствено и само през почивните дни!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има има истина една, кмет на квартал и Левски СОФИЯ. :)))))
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мач между Левски и Чавдар-Литекс-ЦСКА-София не е дерби. Не знам защо заради някаква футболна среща, София става като военна зона! Ниаккво движение не трябва да се спира, най-много най-близките паркинги да се опразнят. Не знам защо се толерира футболното хулиганство от МВР и от Фандъкова?
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има лалугер с камера на околовръстното между Бояна и еко в посока Перник.
1
1
 
15
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
Поредната тъпня