Съпругът на Юлиана Дончева ранил полицая на "Симеоновско"

Патрулката не била на аварийки, разказва Станислав Недков
Обновена: 29 апр 2018 20:09 | 29 апр 2018 18:08, Петя Славова
75
Съпругът на Юлиана Дончева ранил полицая на "Симеоновско"
Снимка: архив, Булфото

Двама полицаи бяха ранени при инцидент в София снощи. Случката е станала в полунощ на "Симеоновско шосе", когато униформените били на работа.

Те били в патрулката, докато извършвали проверка на документи. Колата им била ударена от друг автомобил в задната част. От удара и двамата пострадали.

Още по темата

Шофьор на колата, блъснала патрулката, е известният състезател по смесени бойни изкуства Станислав Недков-Стъки и съпруг на Юлиана Дончева. Проверката показала, че той не е употребил алкохол. В кръвта му не били открити упойващи вещества.

Недков разказа пред Нова тв, че излизал от Симеоновско шосе, движейки се със 70 км/ч, когато забелязал патрулката. Тя била с включена синя лампа, но не била на аварийки, затова той не е разбрал, че е спряла.

Книжката му е временно отнета, докато си плати акта. Единият от пострадалите полицаи остава за лечение в болница след комоцио, информира МВР.  Другият е освободен за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
21
 
! Отговори
Началник преди 5 години
Щом не е набил полицаите, няма проблем.
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ти не виде кола као кукя ке видиш жмукавица као мъдо"цитат от стар македонси виц
40
1
 
38
 
! Отговори
Не е странно... преди 5 години
... че този виден интелектуалец дава подобни обяснения, странното е, че има кой да му повярва...Цирк!
39
2
 
30
 
! Отговори
Краси преди 5 години
Силен в краката-слаб в главата !
38
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не беше мъжа на Юлияна Дончева, а някой обикновен човечец с 700лв. заплата, щеше да е в ареста, и най-вероятно смазан от бой, а тоя наглец го слушах как морализаторства и дава акъл по телевизията!Няма такава държава
37
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек и добре да рушветчийства, появява се някой и му прецаква смяната.
36
3
 
22
 
! Отговори
а си е ПТП преди 5 години
съпругът на Юлияна Дончева!?По същият начин беше и Деситу жената на президента!
35
5
 
42
 
! Отговори
Ристьо преди 5 години
Полуграмотни силачи като този са звездите на простолюдието. Ако полицай е пострадал по време на работа заради малоумието на друг, да го осъдят въпросния боец. Тия се чувстват над закона . И обяснението му е нелепо., но то тази простотия с аварийките така или иначе само в БГ я има. Има ли аварийки трябва да има и триъгълник.
34
26
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновено полицаите спират така, сякаш са безсмъртни.
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шматка"Застраховката и здр.каса"А би трябвало да плати само застрахователя, както е в цивилизования свят. Ако здравната каса плати нещо, след това трябва да си изиска парите от застрахователя. В противен случай държавата косвено финансира застрахователния бизнес. Лошото е, че в България това не се случва - масово при катастрофи застрахователите се изнизват, ни лук яли, ни лук мирисали, а касата (т. е. ние) плаща. После си скубят косите, че в здравната каса няма пари.
32
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Неа"Познавам Стъки от университета..."---Айде, бе! ***, к'во е правил тоя в университета? ***, хич не му личи, че знае къде е унивеситета, бе!
31
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите обикновено спират с патрулките по такъв безобразен начин, че никак не е странно някой да връхлети върху тях. Вероятно им трябват някакви вътрешни правила как точно да спират при проверките. Виждал съм ги да се движат на заден ход в насрещното движение и да правят такива нарушения, за които трябва книжките им да ги запалят на клада.
30
3
 
30
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Познавам Стъки от университета . Голямо его без покритие . Любима моя комбинация . Не обичам хора които обвиняват другите и не поемат отговорност за действията си.... Ще следя продължението ....
29
6
 
20
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Покрай Юлияна за малко да се очовечи ....но не е било писано ...
28
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както казва един коментиращ в началото - слаб шофьор. Ако наистина не е пил и вземал дрога, това да не разбере, че колата е спряла, е от некадърност или малък опит. А иначе също се учудих, че са му взели чак книжката, *** явно при ПТП с пострадали така се процедира.
27
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дърта кифла и млад примитив.Мила родна БГ картинка.И Тиква за Цар.
26
5
 
34
 
! Отговори
Додо преди 5 години
"...Тя била с включена синя лампа, но не била на аварийки, затова той не е разбрал, че е спряла..."=====================================================Превод: "Вината, че ударих и замалко не убих полицаите е изцяло тяхна, поради неправилното им използване на аварийните светлини. "Уви, в кочинaта, в която живеем е напълно вероятно този нагъл бияч да си наеме адвокат Марковски и да осъди полицията за този инцидент. Стига да си плати!
25
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...Колата не била на аварийки...нали имаш очи не виждаш ли че е спряла.Отвлякъл си е вниманието с друго и тя бързо става белята.Как мислите...дали ще се потули случаят все пак е съпруга на др.Дончева...
24
5
 
7
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 25Застраховката и здр.касаНещо друго интересува ли те
23
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ще плати патрулката и лечението на полицаите? Това ме интересува като данъкоплатец.