След удареното дете в Южен парк: Забрана за велосипеди?

Младият мъжът, причинил удара, е издирван от полицията
Обновена: 10 май 2018 21:29 | 10 май 2018 21:22, Петя Славова
92

Инцидент с велосипедист в парка едва не завърши фатално. Полицията издирва млад мъж, който е блъснал и ранил тежко малко момиченце в Южния парк в София, след което е избягал.
Още по темата


Неизвестният велосипедист прегазва Тея и я влачи няколко метра, припомня Bulgaria ON AIR. В този момент паркът е пълен с майки с деца.

Извършителят напуска местопроизшествието. Контакт обаче оставят хора, станали свидетели на случилото се. Други се обаждат в полицията, за да сигнализират. МВР вече издирва извършителя.

Случаят привлича вниманието и на Калин Вельов. Музикантът е известен и с това, че често се предвижва с велосипед. Той не мисли, че забраната на велосипеди в паркове и градинки ще реши проблема



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
27
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Вело-алеи в София или няма, или са бутафорни - колкото някой да усвои парите.В условията на повсеместната глиганщина характерна за Бг вело-алеите трябва да са физически отделени от останалия трафик.А в парковете велосипеди да има само по периферните алеи.
1
26
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми те по принцип 60-70% от велосипедистите са талибани.Около 20% с психични отклонения.И останалите горе долу нормални ама не напълно.