След забележка: Мъж наръга младеж в тролей

Раненият я отправил към група ромчета заради семки по пода
Обновена: 14 май 2018 19:36 | 14 май 2018 19:25, Веселина Йорданова
106
След забележка: Мъж наръга младеж в тролей
Снимка: архив, БулФото

33-годишен мъж извади нож в тролей №7 в столицата и наръга 18-годишен. Кървавата случка се разиграла, докато двамата пътували в превозното средство. С пострадалия е била и приятелката му, съобщи "24 часа".

До спречкването се стигнало, след като група от няколко деца на около 10 години от ромски произход пускали семки по пода и плюли в тролея. Пострадалото момче прави забележка на групичката, след което мъж от ромски произход се намесва в спора.

Двамата се спречкват и след сбутване момчето паднало и изкрещяло: "Прободоха ме", разказа за "24 часа онлайн" свидетелка на кървавата сцена.

"Този очевидно беше луд и ненормален", каза още тя, коментирайки нападателя.

Тролеят спира на ъгъла на ул. "Опълченска" и бул."Сливница". На мястото са повикани линейка и полиция. Пострадалото момче е откарано в "Пирогов", както и неговата приятелка, тъй като при гледката, която видяла, тя припаднала. Няма опасност за живота на пострадалия.

Нападателят е заловен от органите на реда. На мястото има около 4 шишета метадон и окървавен нож.

Вероятно извършителят е познат на полицията. Все още тече разпит на свидетелите на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
Болни глупаци преди 5 години
Направо побеснявам, как е възмоно да съществуват такива ***, като тоя, който е наръгал момчето. Кой им е виновен на тия та да обвиняват всички в агресия.Всеки има място под слънцето, но не на гърба на някой друг. Да вреди на околните и прочие. Виновни са семесйтвото и самия престъпник. Ако са там ще им изртъгна душата през гърлото. *** ***.
69
0
 
21
 
! Отговори
иван преди 5 години
ЗА ИЗВЪРШИТЕЛЯ САМО ДОЖИВОТНА КАТОРГА ДА КОПАЕ ТУНЕЛА под ПЕТРОХАНА, работа, бой, работа а не след два дни да е пак в тролея. САМО ТАКА ВСИЧКИ БРАЧЕДИ ЩЕ БЪДат помолени да бъдат по вежливи с ИЗХРАНВАЩОТО ги население в тая държава!!!
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В новините казаха,че престъпника е бил дрогиран.Либералното отношение на властта към употребяващите дрога е причина за много кървави произшествия като че ли сме на война.Да видим сега как ще го накажат и колко се дава за опит за убийство.
67
0
 
9
 
! Отговори
иван преди 5 години
Ще люпят семки в тролея и ще разрастват мизерията, която и без това е навсякъде!!!!!!!АЗ също не мога да подмина и ще направя ,,забележка" като всеки уж нормално искаш да живее европеец и българин. АМА РАБОТАТА Е ИЗПУСНАТА СКОТОВЕТЕ са много и навсякъде. САМО ВИНКЕЛА и БОЛКАТА ще ги дисциплинира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващия път като видя *** в тролея, ше ги залея със спрея, къде ми е в джоба, без предупреждение!
65
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 5 години
До ПострадалДокато мислят и действат като роби. И докато не разберат, че "вратът на въка е дебел, защото сам си върши работата".
64
0
 
32
 
! Отговори
Пострадал преди 5 години
Кога ще има "овладяване" на сиганската наглост??? Докога българите ще бъдат боксов чувал за неадерталците от Столипиново,Факултето,Максуда?
63
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 5 години
Честит ви ден на победата. Лошият фашизъм като сте го победили нека ви е. После защо съм бил носил нож.
62
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как такаса се осмелили журналистите да напишат етноса на нарушителите и нападателя?
61
1
 
33
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
"""Вероятно извършителят е познат на полицията. Все още тече разпит на свидетелите на място."""Нещо ми подсказва ,че разпита ще завърши с неговото освобождаване и оневиняване.Даже да посмее да полицияда да го задържи в негова защита ще се изправят както БХК,но и различни други евролиберални,добре платени организации.Лично съм наблюдавал как задържани от гражданите джебчийки ,след идването на полицаи ,започват един задушевен разговор,а след най-близкия ъгъл биват пускани по живо и здраво
60
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има електрошокови пистолети, които стрелят от разстояние. Само казвам.
59
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тия не се преговаря, с тия трябва да се действа и както е казал номер 66, трябва да го елиминираш първи. Иначе е безмислено да му правиш забележки. Няма как да те разбере.
58
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, това е наистина жалко, така да крадете статии на в-к 24 часа. Вие сте едно ниво под 24 часа, братлета, толкова сте жалки. Долнопробни ***.
57
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващият път, когато се случи нещо подобно в автобуса, и към вас тръгне някакъв ром, презумпцията е, че ще се опита да ви заколи. И имате всички основания да го елиминирате първи.
56
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питах твоята. И днеска. Питах и сестра ти и дъщеря ти и жена ти. Питах и леля ти и вуйна ти и учинайка ти. Няколко пъти. Утре искат пак да ги питам. Много им харесва. ЮПхахахаха
55
3
 
35
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Гласоподавателите на Бойко, вилнеят....
54
1
 
18
 
! Отговори
браво преди 5 години
Браво на момчето
53
1
 
35
 
! Отговори
ХоХо преди 5 години
Тези са за ека рисажа... До кога ще ги търпим ?
52
0
 
28
 
! Отговори
Руди Хес преди 5 години
Трепане на ***
51
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо Днес не пише че евреите убиха 52 палестинеца днес в ивицата Газа ? Това явно не е новина ?? или така са наредили от Америка