Заради гостите от ЕС: Тапи и проблем с транспорта!

Ще има закъснея на градския транспорт, предупреди общината
16 май 2018 08:19,
17
Заради гостите от ЕС: Тапи и проблем с транспорта!
Снимка: архив "Булфото"

София ще е под блокада днес и утре заради пристигащите европейски лидери за Срещата на върха ЕС – Западни Балкани.

От общината предупредиха столичани да не използват автомобилите си.  Очакват се задръствания и закъснение на градския транспорт в цяла София, напомня Нова.

По повод председателството затворени за движение на автомобили ще бъдат улици и булеварди в центъра на София и квартал "Лозенец", както и в района на хотел "Маринела", където ще отседнат делегациите.

Ще бъде ограничено паркирането и пред Националния исторически музей, хотелите "Хилтън" и "Балкан".

През целия ден на 17 май напълно спряно ще бъде движението на автомобили по бул. "Витоша", между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Пенчо Славейков".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16: Колега, да те допълня само. При комунистите имаше и Купонна система и перманентен контролиран умишлен дефицит. Гладомор на руски. Последната ми рускиня ми каза, цитирам: -"Вие българите щом не слушате, за Вас САМО ГЛАД". Аз и казах, че днес нейната уста ще е празна и я зарязах. И да припомним, че Тиквата се фука с членството си в БКП. Ц.Ц. - Пъпеша също. и двамата изпълняват заповедите на Лукойл.Приятна вечер.
15
0
 
12
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
"Ей,послушко!Заради такива като теб сме на това дередже!" Ей, непослушко, дереджето ни е супер!!! Помниш ли ужасът при управлението на комунистите??? Няма да изброявам всичките им правителства, но беше кошмар!!! Знаеш ли как се редихме за хляб и мляко в празните магазини и те свършваха под носа ни??? А тоалетна хартия??? При комунистите беше глад и мизерия. Тогава сигурно си бил бебе и затова се силиш да пишеш глупости. Някой трябва да ти разкаже за ужасът на комунистическите години...
14
10
 
1
 
! Отговори
ДА преди 5 години
До До 4Ей,послушко!Заради такива като теб сме на това дередже!
13
11
 
2
 
! Отговори
Мохо преди 5 години
Сега кажете, че и метрото няма да спира на НДК и ....
12
1
 
14
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
"Това и при Тошо го нямаше!Да ти затворят половин град,че идел еди-кой-си!Просто като минаваше-спираха движението и той си минаваше.Сега цели два дена-окупация!" О-хооооооо!!! Червените жалят за бай ви Тошо... Ха-ха-ха
11
3
 
11
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
"По-тъпанарско европредЦедателство с по-смешен европреЦедателстващ не е имало и няма да има." Това е най-доброто европредседателство!!! Ей, злобата и завистта ще ви съсипе. Внимавайте, защото се самоизяждате и ще се разболеете червени ***. После няма да има кой да пише глупостите тук. Ще бъде много жалко и ще липсвате на всички.
10
13
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Това и при Тошо го нямаше!Да ти затворят половин град,че идел еди-кой-си!Просто като минаваше-спираха движението и той си минаваше.Сега цели два дена-окупация!
9
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гостите, та гостите... Не са виновни гостите, а липсата на адекватна организация на движението и редовен, удобен и бърз градски транспорт, който да обслужва всички райони на столицата. С гости, без гости, по каквато и причина да затворят някъде нещо и половината град - "под блокада" както много обичат да се изразяват писачите.
8
12
 
6
 
! Отговори
А най-добре да умрем преди 5 години
А няма ли да ни кажат, че по-добре да умреме, защото ще пречиме на Евро-Г-ейовете. Да не се движиме с Автомобили, ще града ще е блокиран, Автобусите ще имат закъснение, е тогава как да стигнеме на работа? А защо Евро Макароните да киснат в задръствания, та да видят как живеят робите тука... Или да се повозят на великото ни Метро, което построиха :) Времето на Европа изтече, и за поробването на БГ ще платите с изчезването си. Да живее България!!!
7
8
 
14
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Най-добре софиянци изобщо да не излизат от къщите си. Да може онези, които си мислят че са хванали господ за шлифера, да дишат спокойно. Затова - мишките по дупките и без много много надигания на глас, че лошо ви се пише. Разбрахте ли бе роби!!!
6
9
 
13
 
! Отговори
без пардон преди 5 години
На края ще има ли купон с алкохол и полуголи танцьорки, както през април, на Европейския младежки форум в София?
5
9
 
15
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 5 години
Режима на пожарникаря ни огражда от брюкселските тарикати, за да ни напомни, че сме овце.
4
9
 
13
 
! Отговори
по терлици преди 5 години
Ограничават движението около НДК. Брюк-селските бюрократи ще спят в работно време и не трябва да им се пречи. Умоляват се гражданите да ходят по терлици и на пръсти, и да говорят на тих глас.
3
9
 
15
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 5 години
По-тъпанарско европредЦедателство с по-смешен европреЦедателстващ не е имало и няма да има.
2
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роби не излизайте днес да не пречите на Господарите.
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Минку рушвета ще дреме като каиш, ще люпи семи чакайки пенсията на младини и ще имитира дейност.