Линейки и пожарни към удара на "Тракия", има затиснат?

По-рано от МВР съобщиха, че двама души са ранени
Обновена: 23 май 2018 08:29 | 23 май 2018 08:25,
25
Линейки и пожарни към удара на "Тракия", има затиснат?
Снимка: Facebook

Линейки и пожарни коли са на мястото на катастрофата, станала по-рано тази сутрин.

Инцидентът стана рано сутринта на 4 км от входа на София. Катастрофата е станала между турски ТИР и автобус, идващ от село Лозен към София.

Още по темата

Според очевидци в автобуса все още има затиснат човек, който трябва да бъде изваден.

"В 7:12 ч. получаваме сигнала и изпращаме 4 линейки. Имаме един тежко пострадал с черепно-мозъчна травма, който е хоспитализиран в болницата "Св. Анна", съобщи говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска за Bulgaria ON AIR.

При инцидента има и още пострадали хора с наранявания по долните крайници, които се транспортират в "Пирогов". Има и дете с уплах, което също ще бъде хоспитализирано.

"На нас са ни подали информация, че става въпрос за сблъсък между ТИР и автобус на градския транспорт. Казали са ни, че ТИР-ът е обърнат в канавката", каза още Катя Сунгарска.
По-рано МВР съобщи, че двама души са пострадали при катастрофата.

От АПИ съобщиха, че временно движението при 3 км на АМ "Тракия" в посока София е спряно поради ПТП-то.

Движението в района в момента е силно затруднено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
7
 
! Отговори
Аз съм си аз преди 5 години
До анонимен 1 Като ви мързи да работите естествено, че турци и какви ли още не, ще идват да работят и да си изкарват хляба. А вие стойте и пишете коментари.Най-важното е да се предотвратят тези катастрофи, да се вземат адекватни мерки, а не каква е националността на шофьорите. Казах преди време каква щеше да в реакцията ви ако в колата не седеше кифла Цвета, а рус братчед от махалата, сега разбирам.
16
3
 
12
 
! Отговори
Аз съм си аз преди 5 години
До ЕТова ли е най-важното, че е турски шофьор?? Каква ли щеше да е разликата ако беше хамериканец?? Еййй злобни и неграмотни *** бе... Съпричастност към трагедията на хората и съжаление към такива измислени герои в интернет като теб.
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновни са КАТ и ДАИ, които не ги спират за неспазване на почивките, а им взимат пари к ги пускат да ни трепят. И не са само турците -преди години хърватин блъсна колата на жена ми, Ивкони за две години имат две катастрофи с жертви и с неизправен тахограф.Просто у нас законите се пишат про форма, никой не ги спазва.
14
6
 
23
 
! Отговори
E преди 5 години
И отново турски ТИР. Дано този път го осъдят този анадолски джигит!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До номер 9:от Лозен тръгват два автобуса:5-ца,който отива на спирка "Гео Милев" по "Цариградско шосе"и 7-ца,който от "Цариградско шосе" отива до гара Искър.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, може и да нямаме общ произход, ама манталитетът ни е един и същ, един дол дренки сме си с тях.
11
8
 
25
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Турският тираджия всяка година избива и осакатява повече българи от турският башибозук преди 140год.
10
4
 
15
 
! Отговори
Лозен преди 5 години
До Анонимен 13Споко, сега Европата още ще пропищи, след въвеждането на Макаронените ограничения. Но самия Макарон, не се усеща, как вместо да извади очите на конкуренцията, ще им изпише веждите. И сите джагали, поемат работата и на нашите тираджии. Тогава ще ви питам, кон боб яде ли.
9
1
 
25
 
! Отговори
Лозен преди 5 години
Хайде сега агата, който изхвърли 7-цата от пътя да го пуснат под гаранция, и бате Гойко да ходи да прави шпакли на султана. Това че хора отивайки на работа са пострадали, не е важно, все пак са българи, а нали наш Гойко Ефенди подписа плана за унищожение на българите...
8
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С риск да обидя "професионалните " шофери, ще го кажа : Всички сте опасни !Давате предимство или влизате в положение само на колеги (като таксиджиите).
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз за градски рейс до лозен знам само за един. Номер 5, който се движи през околовръстно и цариградско. Катастрофата къде е последно?
6
1
 
20
 
! Отговори
Fck преди 5 години
*** винаги заспиват зад волана щото не си спазват часовете за почивка и са алчни искат пари и винаги губят оправление и се обръщат и застрашават живота на другите. Тва е ТИР многотонен камион носиш отговорност не е ,като да караш колело и да се обърнеш в канавката пиян и нищо да ти нема. Затва не ги щат по Норвегия там ,ако не си спазваш часовете за почивка могат да те глобят и да ти вземат книжката!!!
5
3
 
32
 
! Отговори
no name преди 5 години
Ужас! Дано се оправят хората. Много зачестиха тия катастрофи....вече да те е страх да тръгнеш някъде, не се знае как и дали ще стигнеш.Абе редакторите може ли да пишете такива глупости "Има и дете с уплах" - какво е това уплах? Казва се, че даден човек е в състояние на шок. Уплах му викат бабите по градинките. Айде малко по-сериозно.
4
2
 
23
 
! Отговори
Чукча преди 5 години
Турци,румънци бягайте далече като видите такива регистрационни табели на пътя
3
5
 
32
 
! Отговори
niki преди 5 години
Трябва вече да забранят на Турските тираджии да се движат из България.
2
2
 
35
 
! Отговори
За пореден път преди 5 години
Пак турски тир......не спазват абсолютно никакви правила, те са си на високо и въобще не ги интересува кой друг е на пътното платно. Минават и заминават....
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Zabrana za maloumnite turci da stapvat v bg!