Пак ремонт на "Тодор Каблешков". Ще го разширяват!

Предвижда се ремонтните работи да продължат до 20 юли
25 май 2018 17:45,
12
Пак ремонт на "Тодор Каблешков". Ще го разширяват!
Снимка: Архив, Булфото

На 27 май започва реконструкцията на бул. "Тодор Каблешков" в участъка от магазин "Кауфланд" до бул. "Цар Борис III", съобщиха от Столичната община.

След като миналата година бе извършено разширение на бул. "Тодор Каблешков" между бул."Братя Бъкстон" и магазин "Кауфланд България", се предвижда да започне работа по следващия етап.

В рамките на ремонта пътното платно ще бъде затворено за движение, за което е направена временна организация на движението.

В рамките на реконструкцията ще бъде преасфалтирано и кръстовището с бул. "Цар Борис Трети", което е едно от най-натоварените. Стойността на обекта е 1 млн. лева.

Предвижда се поетапно да се ограничава движението.

Ремонтните работи трябва да приключат до 20 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
"Не вярвам да има учудени поредния ремонт на ремонта за по благозвучно щели да го разширяват, а къде спаха миналия път." Като си спал и проспал информацията и не си в час, си върви на село. Явно идваш от време на време в София и нещата не са ти ясни. Чети повече. След като нищо не знаеш, по-добре не пиши глупости, че се излагаш. А може и да си червен ***. Не се сетих за това...
11
3
 
1
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Истината е, че фъндъкова Много краде. Я попитайте Юрданка къде са и амортизациите по активите на дружеството и тя ще мълчи като студент на изпит. Откраднала ги е........И аконе си с две "леви" ръце, няма да те вземат в строителството. Справка: отводнителната шахта е по-високо от платното. Масово явление. Но строителите са от селото на кмета или *** с *** венци дето не могат дори да пишат.
10
2
 
11
 
! Отговори
Нормален преди 5 години
Не може и за всяко добро нещо в наша полза да плюете бе мушмороци.Там тапата е ужасна и все някога трябва да се оправи.А когато и да стане това ще има,, възмутени" т.р.о.л.ове. Ние които минаваме редовно от там сме доволни.
9
8
 
5
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Това е много хубаво, но срока нещо не се връзва.. Хората за това време ще ремонтират път десетки пъти по-голям размер.. С очите си съм виждал в Гърция (там, където уж не работели) да полагат нова настилка на булевард в рамките на няколко дни! Бурдюри, шахти, всичко приключи за 3 дни мисля.. Така, че да обясни някой как се влачи нашия ремонт почти два месеца!?
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да не стане, като бул. Овча купел - при 3 м тротоар, направиха вело-лента на платното и булеварда стана от двулентов, еднолентов.
7
0
 
15
 
! Отговори
българин преди 5 години
Наистина първия етап от разширението е направен много добре ! Значи едни фирми могат , а други ( Дондуков ) не могат , защо ?!?!
6
4
 
16
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
"Не вярвам да има учудени поредния ремонт на ремонта за по благозвучно щели да го разширяват, а къде спаха миналия път." И да лъжеш, никой не ти вярва. Беше ясно за двата етапа на ремонта. Първи етап е перфектен!!! След това времето не ставаше за ремонти. Точно сега е времето за втория етап.
5
0
 
16
 
! Отговори
Браво!!! преди 5 години
Браво, браво и пак браво! Чакаме втория етап на ремонта с нетърпение и да се махне тапата след Кауфланд
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв ремонт на ремонта бе ***? Това е при пощата, където миналата година не го пипаха.
3
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам да има учудени поредния ремонт на ремонта за по благозвучно щели да го разширяват, а къде спаха миналия път. По тази логика догодина е ред пак на Цариградския булевард след 4-ти километър асфалта е напукан все едно не е ремонтиран преди около четири години.
2
0
 
18
 
! Отговори
Жо преди 5 години
КРАЙНО ВРЕМЕ беше да разширят тази "тапа"
1
10
 
18
 
! Отговори
куку преди 5 години
Маа му стара, що не го направихте овреме?