Части от София остават без вода на 29 май

Причина за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
28 май 2018 09:55, Елка Василева
0
Части от София остават без вода на 29 май
Снимка: "Софийска вода"

На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Хемус“, жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Гео Милев“ № 60 вх. Д и Е, ул. „Мирково“ № 4 и № 6, Институт по Металознание, бл. 53, бл. 54, бл. 57, бл. 58 
висока зона на бл. 61, бл. 62 и бл. 63.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хемус“ ъгъла с ул. „Мирково“.

На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Банско шосе“, кв. „Република“, се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Кв. „Република“
Кв. „Трънска махала“
Ул. „Земеделска“, ул. „Банско шосе“ от №2 до №128.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Република“ , ул. 729 №10.

На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Виктор Григорович“, кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Яков Крайков“, бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Георги Софийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Иречек“ ъгъла с ул. „Даскал Манол“.

На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Позитано“ от ул. „ Средна гора“ до ул. „Отец Паисий“
ул. „Странджа“ от бул. „ Александър Стамболийски“ до ул. „Три уши“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Странджа“.

На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Извор“ кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул.“70“, ул.“71“,по ул.“Извор“ от ул.“Неофит Хилендарски“ до ул.“75“
ул.“Неофит Хилендарски“ от ул.“Извор“ до  ул.“Света Мария Магдалена“
ул.“Акад.Димитър Ангелов“ и ул.“ 75.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад.Димитър Ангелов“ ъгъла с ул. „Извор “ .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Победоносец“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Св. Георги Победоносец“ от ул. „ Св. Петка“ до ул. „Радивоя“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панайот Волов“ пред №1.

На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Черни връх“, кв. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Д-р Борис Вълчев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Флора Кънева“,  бул. „Черни връх“ №77,77А, ул. „Проф. Георги Йолов“ №3,5,7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. „Черни връх“ ъгъла с ул. „Проф. Георги Йолов“.

На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с изместване на пожарен хидрант в с. Плана  Календерова махала, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
махала „Масова“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Календерова махала.

На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пчелина“, с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
махала „ Нова Враждебна“,  ул. „Чукура“,  ул. „Пчелина“ от ул. „ Асен Игнатов“ до ул. „Чукура“,  ул. „Троянски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чукура“ пред №6.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.