Стрелба, сигнали, а мъжът с пистолета в Борисовата си е там

Още преди месец хора се оплакаха от Димитър Кисьов
30 май 2018 11:00,
30
Стрелба, сигнали, а мъжът с пистолета в Борисовата си е там
Снимка: YouTube

Месец след като срещу него бяха подадени сигнали, мъжът, размахващ пистолет в Борисовата градина в София все още си е там.

За Димитър Кисьов, който е начело на клуб във Федерацията по лека атлетика, още преди месец стана ясно, че заплашва минувачи в Борисовата градина и рисува кървави кръстове в парка.

Още по темата

Хората, които живеят в района на Борисовата градина, се оплакаха, че ги напада и заплашва. Една от потърпевшите дори твърдеше, че е стрелял по домашния й любимец. Жалби има, както в полицията, така и в общината.

Проблемът обаче вместо да се решава, изглежда се задълбочава. По дърветата в парка се появяват нови и нови кървави кръстове. Граждани заявяват, че са нарисувани над 250 дървета.

"Махнахме от началото на месеца листовките, които той разлепяше по дърветата. Това подлежи на санкция", заяви пред Нова тв Димитър Данчев, директор дирекция "Зелена система".

"Повдигнати са обвинения и от полицията, и от общината. Ако поискат от нас съдействие, ще съдействаме", заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
18
 
! Отговори
Не преди 5 години
знаех, че и полицията и общината повдигат обвинения.
4
0
 
27
 
! Отговори
Край преди 5 години
За държавата най-важна е защитата на личните данни. Е сега защитете личните данни на хората в парка и на оня дядо от монтанско дето са го пребили снощи и са му обрали пенсията. Чиновниците не ходят по земята - ще ни пазят ЕГН тата да не ни ги открадне някой а РЕАЛНИТЕ проблеми на хората си остават.
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ее, разбира се, че нищо не се прави.Когато застреля, обаче, някой минувач...ще започнат едни гръмки думи...за камери в парковете...за това как са направили всичко по закон и т.н. и т.н.
2
1
 
39
 
! Отговори
Край преди 5 години
Човека очевидно не е с всичкия си. И загубената репортерка от Нова тв. и зам кмета на района сто пъти поискаха да бъде "глобен". Да му се напише акт и дрън дрън. С този акт човчеца ще си избърше мястото под гърба. Никой не може да вземе и един лев от луд човек. Този човек трябва да влезе за принудително лечение в психиатрия и да се освидетелства и после да му се назначи попечител. Това щеше да стане ако има държава. Сега глуповатите репортерки ще се упражняват в откриване на топлата вода.
1
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си пускате дръгливите песове без повод и наморник - може, да не им събирате изпражненията - може но някой стоящ в градината ви пречи. Трябва не с газово ами с бойно оръжие да стреля. Докато собствениците на *** не се научат да ги контролират според закона.