Джип блъсна момиче на пешеходна пътека в София

Пробата за алкохол на шофьора е била положителна
1 юни 2018 15:50,
44
Джип блъсна момиче на пешеходна пътека в София
Снимка: архив "Булфото"

Джип блъсна 15-годишно момиче на пешеходна пътека в София.

Инцидентът е станал около 13:30 ч. днес на бул. "Дондуков" в района на Първа английска гимназия, съобщи "Дарик".

Според първоначалната информация момичето е преминавало пътеката, след като кола му дала предимство. Встрани обаче изскочил джип "Мерцедес", който блъснал детето.

В опит да избегне удара шофьорът на мерцедеса ударил и друга кола в насрещната лента. Проверката му за алкохол е дала положителен резултат.

Момичето е откарано в Пирогов, контактно и със съмнения за счупена ръка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Научете най-после че няма такава дума "асвалт".
19
2
 
16
 
! Отговори
Суверен преди 5 години
Всеки ден по пътищата се трепят хора, а тоя тъ.па.к на вътрешните работи само се разхожда по КАТ, а международния мишок от началото на годината се е покрил и каквото става в държавата( убийства, грабежи, катастрофи фалити) си е наш проблем, него не го закачай.
18
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето за това никога не близвам алкохол преди да карам.Сакатлъци винаги стават,било то заради или не заради алкохола (както в случая - 0.5 промила вероятно са една бира).Е разбира се,човека е с джип и ще му се размине.Добре,че момичето не е пострадало сериозно и дано на този поне да му вземат книжката за няколко месеца (не че това ще го спре да шофира...)
17
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В нормална държава това са 3 год.затвор! По бърза процедура
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПо радиото казаха, че е било половин промил. Бая сироп ще да е излочил....
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пил е сироп за кашлица, питайте корумпирания български съд.
14
19
 
7
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
До TА бе, хамсалак, като излезнат да ме бият 10-15 човека, дали знаят какъв калибър имам под седалката, а.
13
1
 
12
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Точно до училището има пешеходна пътека по посока на трамвайната спирка, а светофара е след спирката
12
5
 
25
 
! Отговори
Пародия на държава преди 5 години
Няма такъв *** дето се бутат умишлено деца на Деня на детето. Тоя трябваше поне 10 часа да лежи на асвалта ама явно ченгесарите бързо са го покрили и доста намирисва. Явно детето пак ще е бутнало джипа в *** БГ.
11
4
 
16
 
! Отговори
Архимандрит Груйчо преди 5 години
България трябва да бъде осеяна с камери. Друг път няма.
10
6
 
7
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
Там има светофари, бе.
9
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох мамин и алкохол,*** сега да плаща цял живот на детето.
8
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така става като смениха паветата с асфалт, по който прелитат нисколетящи самолети, пардон автомобили. Номера софийски ли, защото в София се понаучиха да спират при пешеходна пътека.
7
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки божи ден някой "забравя", че изпреварването на пешеходна пътека е забранено. Ежедневно ставам свидетел (от позицията на шофьор) на сходни случки, за късмет досега на пешеходците им се разминава: има пешеходна пътека, означена, ако и без сфетофар, спирам, колегата в съседната лента обаче се чуди какво става, зяпа мене, дава газ ядосано, пешеходеца по чудо (или защото много внимава) се разминава с травми. Дечицата на по 17-18 години за такова нещо ги късат директно на шофьорския изпит.
6
5
 
28
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Какво следва:Шофьорът няма да е наказан и няма да лежи дори.Лека полека ще се отшуми със съдебни похвати щом е с Мерцедес джип.Свиква се работна комисия от бивши КАТ-аджии и мъдро измислят да забранят дизелите и да караме на ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ денем и готово.Тодоров с умствените отклонения от Пострадалите ще ръси отново глупости в 2-3 интервюта!!Ще се увеличат таксите и администрацията в КАТ щото имало нужда от спешна регистрация.Ще затегнат уж книжките а все по-неграмотните някак си ще ги взимат :)
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не беше ударил друга кола, щеше да даде газ и да избяга и естествено няма да има свидетели и записи от камера, защото на повечето кръстовища и пешеходни пътеки камери няма.
4
10
 
50
 
! Отговори
:( преди 5 години
В България е пълна анархия. Реално държава няма. Полицията и съда работят за престъпниците и е цяло чудо, че са останали нормални хора в тази ***. Корупция, кражби и беззаконие това ни донесе ГЕРБ. Унищожиха държава на 1300 години без пушка ***.
3
7
 
58
 
! Отговори
T преди 5 години
Нещата няма да се подобрят докато не започнем линчове на подобни индивиди. Не сме задружни и единни. Виждат го, че прави простотия, от която пострадва някой, и веднага да се спуснат 10-15 човека да го претрепят от бой насред улицата. Да видите след 3-4 подобни случая как всеки ще стане супер внимателен и ще се съобразява с другите, защото ще знае, че ако прецака нещо, това ще е край за него. Хайде само не ми почвайте с оправдания, че на всеки може да се случи. САМО НА НАХАЛНИЦИТЕ СЕ СЛУЧВА.
2
6
 
59
 
! Отговори
1 юни ден на детето преди 5 години
Сигурно детето е виновно, трябва да им забранят да се движат по зебри. Иначе аз на 15 септември, на един " много бързащ ", му забих един в муцуната.
1
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разследването ще върви в зависимост от това ако собственика на джипа е кмет от Трън от партията-майка, тогава е ясно, че детето е премазало джипа. Ако обаче собственика на джипа не е кмет и тн то тогава той е виновен.