Кон, каруца, кола… кръстовище! Побой и псувни след ПТП

Битият шофьор е с шевове по главата и натъртвания по тялото
Обновена: 4 юни 2018 12:18 | 4 юни 2018 09:00,
228

Зрелищен бой се е разиграл посред бял ден на оживен булевард в столицата в неделя.

След като лек автомобил и каруца се удрят на кръстовището на бул. "Владимир Вазов" и ул. "Поп Груйо", възниква саморазправа между шофьора на колата и собственика на каруцата.

Още по темата

На клип, публикуван в социалните мрежи, се вижда как група роми нападат млад мъж, след което участници в мелето стават и странични наблюдатели, опитващи се да помогнат на пострадалото момче.

Приятел на младежа разказа за "24 часа", че до боя се стигнало, след като неговият близък се обадил на тел. 112, за да подаде сигнал за пътния инцидент.

Това обаче не се понравило на собственика на каруцата и той го нападнал яростно.

"От саморазправата моят приятел излиза с фрактура, няколко шева на главата, множество прорезни рани и натъртвания по тялото", каза още Кирил Георгиев, близък на пребития шофьор.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И къде е полицията? Дремят някъде! Като звъннеш на 112 и ги чакаш по най-малко 4 - 5 часа, защото били много натоварени, а всъщност си бъркат по дупките и не им дреме за нищо и никой, защото тяхната единствена роля е да рекетират.
77
1
 
43
 
! Отговори
точка преди 5 години
Конфискуване на всички коне от градовете и пускането им в природата.Който иска кон и каруца само на село.
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До ФактФакт е,че от Столицата и от гробища,никой не се е върнал!
75
21
 
6
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Путин продължава с опитите за дестабилизация на страната.
74
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слагайте си камери в колите Много по-лесно е да покажете после какво се е случило отколкото с години да обяснявате по съдилищата ситуацията Вече са много евтини
73
3
 
38
 
! Отговори
Видими Резултати! преди 5 години
С подкрепата на:ОПГ ГРОБ, Йоца Фъндъка, Столична Община и Българския Хуйзински комитет
72
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАВИЖДАТЕ НА ОПГ ГРОБ ЗА ЗАГРАБЕНИТЕ МИЛИАРДИ И ЗА ТОВА ПУСКАТЕ ТЕЗИ ХИБРИДНИ НОВИНИ
71
1
 
33
 
! Отговори
Смешки преди 5 години
Оркестър Шкембесърлъ Ченгесърлъ веднага е предприел действия за защита на контингента. Нали има забрана за каруци по булеварди и камери по булевардите. Освен да си клатят ... и изпускат мощно газоветр т. нар. органи за контрол на движението друго не вършат като видят каруца, някой от тях даже пълни с огромни торби догоре с *** и смрад.
70
14
 
8
 
! Отговори
Цвъ. Цвъ. преди 5 години
Публикувате такива с хибридни новини защото завиждате на МЕЖДУНАРОДНИТЕ УСПЕХИ НА БОЙКО БОРИСОВ.
69
2
 
19
 
! Отговори
Бла бла преди 5 години
Я 2-*** българи да отидат в гетото и да тръгнат да се бият да видиш какво ще им се случи. За 0 време ще бъдат наобградени и изнесени. Включително и жените ще се включат гаранция ти давам никой няма да стои отстрани и да гледа! Просто са по единни това е. Живеем в капиталистическа демокрация и пазарна икономика => всеки играе за себе си и на никой не му пука за другия. Общото благо кой ти го мисли?
68
0
 
48
 
! Отговори
Бла бла преди 5 години
До 79. Понеже живея в най- ромския град в България (Сливен) познавам добре ромската психология. Тарикати са големи, но имат и силно изразен инстинкт за съхранение. Страхливи са по природа. Позволяват си да правят такива "маймунджулъци" защото знаят, че ще се разминат безнаказано. Сиреч нямат респект от българи, държава, полиция. Защото се превърнахме в *** народ. Както се вижда и на клипчето на повечето хора не им пука. Минава си между 10 човека отива и запуква момчето. Жените крещят но файда?
67
3
 
23
 
! Отговори
Бейко Берисов преди 5 години
Видими резултати - ОПГ ГРОБ
66
0
 
13
 
! Отговори
MOДЕРАТОР преди 5 години
МОДEPAТОРЧЕТО СИ ИЗТРИ КОМЕНТАРА? НИЕ ПОМНИМ КВО Е КАЗАЛ
65
0
 
6
 
! Отговори
Оруел преди 5 години
Видими резултати!
64
1
 
46
 
! Отговори
TRUE STORY преди 5 години
Само в България може да видиш коня да е по-умен от човека, който го язди.
63
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЕЛЕНЕ, И КОНЯ В НЯКОЯ ФЕРМИЧКА НА СПОКОЙСТВИЕ
62
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бла блаАз пиша мнения като комунист и като демократписал съм много мнения като софиянец и като селянин.Нарочно пиша дразнещи коментари да става закачка и шоу. Голяма забава става. Само една биричка си вземи.Така че разединението не ти е проблем
61
3
 
19
 
! Отговори
Бла бла преди 5 години
До 72. Е как да се съберем? Не четеш ли? Комунисти и демократи. Комунистите обвиняват демократите, демократите обвиняват комунистите. Софиянците обвиняват провинциалистите за всичките си проблеми и не ги броят за хора. Русофилите и русофобите се драчат кой е по- силен Русия или Запада? Кой ти мисли за България? Как да стане това събиране, как?
60
2
 
43
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Ако Българина не се вдигне сега на бой. Такива сцени ще стават ежедневие.
59
1
 
38
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Няма как да се отрече ,че целокупния български народ издържа едно малцинство известно със своята любов към труда,честността и пословично спазване на закона.Това пара.зитиращо малцинство се ползува със закрилата както на полицията ,на всички партии,били те парламентарно или не представени.Но най-вече те са любимото отроче на БХК,гнезно на родни ,български предатели,но също така и на "отворено общество" и други диверсионни структури ерозиращи държавата.Може да се отчете и"заслугата" на ЕС