Едно по едно – в каруцата! Без да бързат, роми разграбват имот в София

Бандата изнесе различни вещи от сграда до кръговото на Сточна гара
5 юни 2018 07:11,
133
Едно по едно – в каруцата! Без да бързат, роми разграбват имот в София
Кадър: Facebook

Чевръсти роми разграбиха за нула време изоставен имот в София. Една по една те изнесоха различни вещи от сградата и ги натовариха необезпокоявано в каруцата си.

След това, без да бързат, те продължиха по пътя си.

Видео от разграбването се появи във Facebook. Кадрите са заснети до кръговото кръстовище на Сточна гара, а според човека, който ги е качил, опустошеният имот е общински.

На видеото се вижда, че ограбването става посред бял ден, докато покрай ромската банда минават десетки автомобили.

Димитър Папукчиев, човекът, качил кадрите, публикува малко по-късно и втори пост с видео, в който пише, че е сигнализирал за разграбването на тел. 112, докато един от ромите се върнал да прикрие следите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
22
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До всички които обесняват как сградата не се стопанисвала:Когато имаш лозе на което ходиш всяка събота и неделя. И всеки път като отидеш установяваш, че някои е влизал да си бере каквото му хареса, поправяш. На 10-тия път спираш да поправяш и поддържаш. На 20 път отиваш и установяваш, че от постройката е останала само бетонната основа (даже тухлите ги няма) и то не защото не си добър стопанин, а защото държавата е абдикирала от задълженията си. Викаш всеки път МВР, а те вдигат рамене.
38
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лекарската мафия всеки ден краде по няколко милиона, политическата мафия всяка година краде по няколко милиарда, а нас ни занимават с някакви роми, които откраднали някакви вехтории, които така или иначе щяха да бъдат изхвърлени......
37
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, и след като правилно е сигнализирал на 112, дошла ли е моментално полицията? Хванали ли са крадците? Предадени ли са на прокуратурата и съда? Или са пуснати по живо, по здраво след 24 часа, ако изобщо някой ги е затварял?
36
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК ако си мислят ,че това няма да се случи някой ден и с техният офис и домове дълбоко се льжат.Знаем ли?До тогава може да са напуснали страната и да са кацнали в държава,където ги няма синеоките скандинавци.
35
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственното спасение от тези ,,инсекти" е стерилизация и редуциране.Това е номадско племе и не подлежи на превъзпитание и интеграция.
34
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
След като оглозгат селата и провинцията , ще започнат и София !
33
14
 
23
 
! Отговори
До Стефанов преди 5 години
По Тошово време ц не работеха. Просто получаваха помощи във вид на заплата.И много комунисти като теб също обсъждаха футбола и сплетните вместо да работят и за това получавате заплата.Затова сега скимтите за комунизма.Да се надяваме че един ден работниците ще успеем да се отърсим от вашата паразитна прослойка.
32
43
 
2
 
! Отговори
-10 преди 5 години
Типичен българин, тесногръд и ксенофоб в действие. Не му е виновна общината, че сградата е в това състояние, най му е виновен ромът, че оглозгва останалото от нея, преди природата да си я вземе напълно.
31
8
 
20
 
! Отговори
-10 преди 5 години
До СтефановПо тошово време всички работеха. И тези, които нямаха и идея защо работят и те работеха. Затова и фалира комунизма. Най-вероятно и ти или баща ти също са работили.
30
10
 
29
 
! Отговори
Стефанов преди 5 години
До Анонимен 12 - Какви групости говориш? че по Тошово време ци га ните получавали социални помощи?? Тогава РАБОТЕХА, и полицията (биеше) превъзпитаваше, така да се каже...!
29
0
 
43
 
! Отговори
America преди 5 години
Полицаите имат перде. Как не ги отразиха въобще. Бързат да издегнат някой *** да приберат 20-така за изгоряла крушка на фара примерно. Кончето да си тропка по булеварда иначе с набраната стока. Не е проблем. Хахах
28
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това се случва в цяла България, селата са опустошени от братята роми. Държавата и всички служби се правят, че не виждат.
27
2
 
56
 
! Отговори
Moghul преди 5 години
Да, сетихте се. Добре, че стана и в София, за да заснемете. Цели региони, цели села са оглозгани по този начин. Хората от тези села се връщат уикенда и разбират, че са ограбени за пореден път. Докато накрая не са принудени да им подарят имота си и да се махнат. От такива селски къщи вече няма какво да се изнесе и идва ред на столични кватрали. Тези в близост до гетата са първи. А си мръднал, а не намираш нищо след това. Берат си хората.
26
2
 
35
 
! Отговори
да, ама ... преди 5 години
БХК ги пази!Само гък и си виновен!
25
3
 
51
 
! Отговори
anonymous преди 5 години
Уал ама това само в София ли се случва ?Вече започвам да се радвам, че се случват подобни неща и в София за да разберат какво се случва ежедневно в провинцията!
24
0
 
56
 
! Отговори
пионер преди 5 години
минава патрулка !?!?!? както ги подминава и контролата в градския транспорт!!!Те имат права, затова могат да правят каквото си поискат. Останалите местни българи имат само задължения- да плащат данъци, такси и... да си затварят очите пред своеволието на "клингоните" ....да ме извиняват стар трек
23
2
 
26
 
! Отговори
БОЛГЪ преди 5 години
нищо не разбирате, те не крадат, просто те са "санитарите" на нашия социум и реалност!!!както хиените, лешоядите се хранят с мършата и имат специфична роля в природата така и тия създания се хранят с трупа на остатъка от така наречената структура- пост тоталитарна държава. И понеже не сме БЯЛА държава и понеже самата така наречена Държава, се бори сама за собственото си оцеляване- няма кой да регулира и да реагира на подобно беззаконие ДЪРЖАВАТА Е МЪРТВА, ДА ЖИВЕЕ... който успее да оцелее след
22
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почнаха и в София! Дръжте се столичани,жо суй Софи ха ха ха!!!
21
10
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Нинова и Станишев са виновни !!!
20
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека "грабят" , и те са хора .Белия човек граби много повече.