Столични райони остават без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти дейности
10 юни 2018 11:00, Анисия Иванова
3
Столични райони остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 11 юни, съобщиха от водното дружество.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Гюешево“, жк. „Сердика“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Гюешево“ - между ул. „Камен Андреев“ и ул. „Три уши“, бул. „Инж. Иван Иванов“ - между ул. „Три уши“ и бул. „Александър Стамболийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево “ на ъгъла с ул. „Батолова воденица“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. 5, ул. 30, ул. 8 и ул. 32. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5 на ъгъла с ул. 10.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. „Бусманци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на: ул. "Асен Игнатов“, ул. "Родината", ул. "Татарски път", ул. "Гълъбец", ул. „Д-р Иван Стаменов“, ул. „Вучко Игнатов-Даскала", ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Генерал Йосиф Гурко“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вучко Игнатов – Даскала“ на ъгъла с ул. „Ловджийска“ и на ул. „Перуника“ № 14.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тези аварии нарочно ги правят !
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Вуте

Когато за първи път постъпих на работа, заварих една възрастна колежка пред пенсия, която в петъчните дни винаги казваше: "Утре и вдругиден няма да има калабалък по улиците, защото софиянците си отиват на село!" :)
1
2
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 7 месеца
Няма да е голям проблем защото "софиянците" ще се завърнат от родните си места къпани готови за....