Гратисчията в белезници псувал контрольорите! Ще бъде съден...

Младежът нямал билет, свалили го, а той започнал да псува
18 юни 2018 15:45,
122
Гратисчията в белезници псувал контрольорите! Ще бъде съден...
Кадър: Facebook

Гратисчията, който бе наказан с белезници тази сутрин в София, е задържан и ще бъде съден за дребно хулиганство. Той е пътувал без билет, а когато бил свален на спирката, се нахвърлил с нецензурни изрази към контрольорите, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Както Dnes.bg писа по-рано видео във Facebook показа проснат от полицаи младеж на спирка в кв. "Люлин" в София. Според свидетели младият мъж бил наказан с поваляне на земята и с белезници, защото е пътувал без билет.

Още по темата

От Центъра за градска мобилност потвърдиха за инцидента, но уточниха, че пътникът е задържан заради агресивно поведение към полицаи от Общинска полиция и контрольори от ЦГМ.

Случката се е разиграла в 8:20 часа сутринта на спирка на трамвай №8. Пътникът е бил без редовен превозен документ.

"При влизането на проверяващите той се е опитал да си купи тепърва билет. Контрольорите са го помолили да слезе на следващата спирка, което е предизвикало нецензурни изрази от страна на пътника", се казва в съобщението на ЦГМ до медиите. 

На следващата спирка младежът все пак слязъл и там му били поискани документите за проверка от полицията.

Пътникът се нахвърлил с нецензурни изрази срещу представители на органите на реда, които са го арестували.

Отведен е и задържан в 9-то РПУ. По информация на ЦГМ той ще бъде съден по бързата процедура за дребно хулиганство.

От Центъра за градска мобилност напомниха, че пътуването с редовен превозен документ е абсолютно задължение на всеки пътник, който използва обществения транспорт. Контрольорите са служебни лица,  чиято работа е да следят за редовността на пътниците и в случаи на нарушение да изпълняват задълженията си, допълват от ЦГМ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази държава няма да се оправи, докато не поискаме. Засега не искаме.
38
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава държава, *** много българи в нея. Като чета тука нагласите, най-добре да спрат градския транспорт. И без това народа не желае да плаща за него, съответно не желае и да го има. Който му трябва да се вози - има таксита или си купува кола.
37
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи съгласен съм да е такова отношението, но към всички гратисчии, не само тези с по-светла кожа. Аз ако съм на мястото на този господин ще съдя държавата за дискриминация, както и за полицейски произвол. Освен това служител на ЦГМ определено не е длъжностно лице, а *** служител на фирма, защо трябва да се ангажират органите на реда ? Мен ако ме напсува някой и се обадя на 112, дали ще дойде полиция ? Едва ли ? Явно полицията пази душманите и управниците, а дребния народец кучета го яли !
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се нахвърляш с псувни те тръшват на земята, като се нахврърлиш с нож или пистолет те гледат с уважение. Милиционери.
35
5
 
11
 
! Отговори
qw преди 5 години
Тук има сигурно хора които пътуват по света. Някой да е виждал такива контролиращи екипи? Някъде?Каквото управлението, такъв и транспорт, такава и армия, такава и страната.Това е най-примитивният, скъп и олигофренски метод за контрол на гратисчии. Да пращаш тройки екипи в черно, да пердашат, свалят и сплашват. Но както писах, какъвто онбашията на територията, такива и методите на управление.Закона трябва да се спазва, нарушаващите глобявани. Никой не оспорва това.Цирк България.
34
1
 
11
 
! Отговори
Рашо преди 5 години
Мдаа, не е здравословно да си българин в България.
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гратисчиите са лесни за ловене,не е като да заловят престъпниците.
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаи-герои.Браво !Ловят гратисчии,а по селата старцитеги убиват за 5 лева, защото няма пукнат полицай!
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато се возя в автобуса, си плащам билетче.
30
0
 
18
 
! Отговори
qw преди 5 години
година 2020...В автобусна линия 007 на градски транспорт София от 3 врати се качват едновременно контролни екипи.Екипите са по двойки, с бронирани жилетки, качулки и каски на главите. На гърба имат пушка тип помпа. В едната ръка държат електрошоков пистолет.С бели букви на гърдите е написано "Контрола - показвайте билети!" Пенсионер колабира. Бебе плаче. Пътник без билет промълвя "леле... нас*ах се..".От видео мониторите в автобуса се усмихват Фъндъкова и Борисов.Фантастика? хахаха
29
1
 
19
 
! Отговори
:) преди 5 години
Фандъкова вдигна билетите, за да вземе парите на редовните. Тя си е типичен герберлив кадър.А трябваше точно такива отпадъци, които не плащат, да бъдат смазани от полицията и градския транспорт щеше да работи на по-голяма печалба дори с цени от 1 лев за билет. Реално цената се вдигна, а я плащат само "балъците". Разни наркомани, бразилци, скитници, селски тарикатчета и т.н. пътуват фрее и само ***ват новите коли (където ги има). *** народ + прости управници = слаба държава
28
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 25Не те питаме дали искаш ? Качиш ли се ще си плащаш. Ако не ти изнася ходи пеш палячоо. С тея детски оправдания на село. МВР да праща изненадващи проверки на всички линии и да глобата наред всеки мухльоо . И увеличение на глобата.
27
1
 
16
 
! Отговори
Оф преди 5 години
Як израз - нахвърлил се с псувни. Боже, уплаших се, страшно звучи това нахвърляне. И то на фона, че масово една група пътници са подминавани и не ги арестуват. Не ги и проверяват. А ако се таксуваха заразите и бълхите, освен кашоните, можеше добри пари да се спечелят от фирмата за транспорта. За мен е двоен стандарт, като не е еднакво за всички. Ако ще е арест, моля да е за всички. Едва тогава ще хваля.
26
10
 
12
 
! Отговори
до 24 преди 5 години
Градският транспорт се заплаща с данъците на данъкиплатците, отделно ЦГМ получава субсидии в размер на хх милиона, защо да плащам нещо два пъти? Аз си плащам данъците, няма да плащам два пъти. Ти си баро, плащай двойно! Аз взимам смао 2к заплатка и не смятам, че мога да си позволя да дупча необосновано скъп билет, повишен в условия на екстремно ниски цени на горивата! ФАКТ!
25
7
 
13
 
! Отговори
Атанас Буров преди 5 години
Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.Атанас Буров
24
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли ББ е виновен за вашето нагло селскоо мислене. Тоя транспорт струва милиони на всеки гражданин особено на тези, които НЕ СЕ возят на него. И все некви тарикатии искат, без пари да се возят . Задължителен съд и глобата за , без билет да е направят 500лв . Ако някой е против значи иска да се влачи на гърба на всички плащащи.
23
12
 
15
 
! Отговори
до 24 РОБ преди 5 години
РОБЕ, ще си платя тогава, когато и заплатата ми скочи с 60 процента, колкото беше повишена цената на билета. мразим такива овчици като тебе, къде покорно и с *** усмивка се прекланят да ги доят и да им стягат примката около врата.
22
6
 
12
 
! Отговори
Ганчо, плати си! преди 5 години
Всички вие работите срещу пари, нали? Защо очаквате хората в Градския транспорт да работят за слава? Няма нищо общо с Градския транспорт, но полудявам от стремежа на 80% да минат метър!!! ***, плащайте си!И аз съм против тъпотията на Фандъкова да вдигне цените, а не събираемостта, но сега разбирам защо го е направила гербаджийската даскалица. Вие сте готови да плащате по 1.60, но не и да свалят наркомани и друг ***, когато не желаят да си купят билет.
21
8
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
От 2 години не дупча билети и съм спестил вече 4 цифрена сума! Радвам се, че не подкрепям мафията от ЦГМ!
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията у нас не е сложена да защитава обикновените хора, от чиито данъци им плащат заплатите. Тя защитава само привилигированите и паричните. То всички ги псуват ама на ум.