След пороите: Обстановката се нормализира

Над 172 сигнала са постъпили в Националния оперативен щаб
Обновена: 19 юни 2018 08:12 | 19 юни 2018 07:50, Петя Славова
46

Нормализира се обстановката след снощната гръмотевична буря, която наводни София. Валежите започнаха към 18 ч., а бурята беше придружена с пороен дъжд и силен вятър.
Още по темата

В Националния оперативен щаб са постъпили над 172 сигнала за наводнени улици, мазета, приземни етажи, подлези, ресторанти и детски градини.

Най-силно засегнати бяха хотел Шипка, метростанция "Витоша", подлезите на Лъвов мост, на Орлов мост, този на Централната гара и на метростанция "Сердика".

Кварталите "Младост" и "Красно село" останаха без ток, предаде Bulgaria ON AIR.

Няма данни за пострадали или ранени хора, каза на извънреден брифинг кметът на София Йорданка Фандъкова.

Сред пострадалите сгради беше и тази на Центъра за спешна медицинска помощ. От аварийното звено на общината посочиха, че е имало завиряване на изхода на сградата на Сточна гара.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
22
 
! Отговори
Рускиня преди 5 години
Юрдечка Фандъкова ремонтира надлез Надежда преди 2години. Въпрос на задача - колко е открадна от канализация. Предлагам тази задача за матури
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, колко е красиво. Само естети като Борисов и Фандъкова биха оценили красотата на момента. Треперете варненци, вие се давите по улиците а софиянци могат да се давят и под земята..
21
4
 
3
 
! Отговори
До14 преди 5 години
А точно те не са платили и една стотинка данък,защото за целодневно висене пред клавиатурата и за многознайство данък не се удържа..
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никъде не пише колко литра са се изваляли, че да не лъсне истината
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видими резултати. Метрото тече, а в подлезите трябва да пускат шарани, като тези, които гласуват за ГЕРБ
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некадърната, но послушна селска даскалица от Самоков стана милионерка с много милиони Столичани обаче си я харесват. Факт!
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eееее сега,недейте така.Вижте днеска,Президента му похвали Европредседателството,а вие тука,му намирате кусури на метрото.Нищо не събужда Дебилния Народ,нищоНяма друг такъв народ във света,който да търпи такова унижение..
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еееее, ай ся що ревете бе??? Само бате успе да докара морето у София. Малиииии, пак недоволни, угодия нема..
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въобще за та помийна яма наречена София не ми дреме..Гледам, нищо не се е променило от 90-те, га живях таме 10г.Обаче, много се надявам точно Софиянци да се вдигнат на протест, щото и гнусния парламент им е в задния двор на ръка разстояние
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ангелкова ще се зарадва на новото софийско море.Какво ли не писахме за нея-крокозъбел, плаши ло за малките,а вижте за какво била в Сащ-да разубеждава и американците че по Добър от Пеев ски няма.А къде ли е моятлюбимецМосковски?Няма ли някой Добър приятел да му даде лодка за София?
13
12
 
6
 
! Отговори
До 1.2,3 и подобни преди 5 години
Пубери мамини сладки!!!Ами вижте в ,,нормалните държави" като Германия , Швейцария,Белгия,Гърция,Сърбия,Румъния какво става по улиците в метрото и подлезите и вижте дали и за това е виновен техният Бойко.Не е трудно проверете и тогава ще разберете че срещу природните стихии човек е безсилен.Спрете с глупавите коментари защото ставате смешни ,като в оня виц за времето-,,Кое им е в ред"
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОТЪВАЩАТО ЕВРОПРЕЦЕДАТЕЛСТВО. КАКЪВТО МУ АСФАЛТА, ТАКОВА МУ Е МЕТРОТО, САМО КОРУПЦИЯТА МУ Е ИСТИНСКА
11
1
 
9
 
! Отговори
Тоти преди 5 години
Това е качественото стройтелство на нашите частни фирми в 21 век
10
1
 
6
 
! Отговори
Ной преди 5 години
В Младенеция не е спирал ток
9
1
 
13
 
! Отговори
Тим преди 5 години
За жалост си проличава вече че няма вик инжинери който да изградят отводнитени системи няма стройтелни инжинери няма такива специалисти всичко се случва от некачествено изпълнение.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За жалби се обърнете към другаря с ножиците.
7
1
 
9
 
! Отговори
К преди 5 години
забравете,че някой ще вземе мерки и ще направят някаква равносметка. Щетите са за стотици хиляди. но те разчитат, че всяко чудо за три дни. Все пак живеете на Балканите, а не в някоя развита Западна страна, където ще дойдат умни глави да мислят какво се направи за да няма следващия път наводнен театър и т.н
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете снимките от Шахтата блика вода вместо обратното.Ами почистете ги тия канализации, *** Юрданке!1 милиард ви даваме всяка година.Крадете по-малко.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива дъждове не могат да се наречат поройни. "Пороя" е в рамките на 20мин. Такива дъждове са ме валяли много пъти в Западна Европа и честно казано никъде не е имало дори ПОДОБНИ проблеми като тук. Тук стават едни ями, пълни с вода. Кре2тен2ите с автомобилите те къпят. Метрото се скапва. Новоремонтираните улици са под вода. Иначе, за ВиК инженери не се говори, но оттичането на града е несъществуващо
4
1
 
12
 
! Отговори
Бай Тошо из Правец преди 5 години
Бойко много крадете с тая Юрданка бе, много крадете ...