"Младост" търси: Експерт по инвестиции, заплата 560 лева

От столичния район обявиха, че интересът към позицията е голям
25 юни 2018 07:20,
148
"Младост" търси: Експерт по инвестиции, заплата 560 лева
Кадър: Bulgaria ON AIR

560 лева заплата предлага столичният район "Младост" за експерт, готов да оглави отдел "Инвестиции и контрол по строителството". Това става ясно от обява, публикувана в сайт за търсене на работа.

Интересът към момента е голям, съобщиха за "Дарик" от администрацията на района.

Поне степен "бакалавър" в областта на архитектурата и строителството на сгради и съоръжения, както и четири години професионален опит изискват от станалия изключително популярен столичен район "Младост" за длъжността началник отдел "Инвестиции и контрол по строителството".

Експертът, който ще заеме поста, ще трябва да отговаря за планирането и провеждането на строителната и инвестиционната политика на района, както и спазването на закона при ново строителство.

Ще отговаря за обществените поръчки в района, както и за одобряването и подписването на платежни документи за проекти, финансирани от Столичната община. Възнаграждението му за всички тези отговорности пък ще бъде 560 лева.

Районът стана печално известен в цялата страна, след като доскорошната му кметица Десислава Иванчева, беше арестувана за подкуп от предприемач, чиито строителни книжа по думите му умишлено се бавили от кметицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
10
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Да, но администрацията никое правителство не я пипа, там са назначени мързеливци, некомпетентни и не желаещи да учат (поне 80 процента са такива). Работил съм, знам. Но взимат служителите по 800-900 лв. е заплатата и си седят, защото знаят, че не стават за нищо друго. Има и съвестни и работливи, но те са или набутани в ъгъла и подритвани или махани. Аз не знам частният бизнес как издържа и има хора с малки фирмички (при НОИ, НАП, Общини, ДАИ, КАТ, Здравно министерство и т.н). Трябва реформа.
57
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това смърди на корупция до аляска чак
56
1
 
24
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Аз давам 1600 лв. заплата за позиция, за която не се изисква квалификация и образование, и не мога да намеря човек за нея вече половин година. Същевременно, в общината ще се убият да кандидатстват за позиция, за която се плащат 560 лева. Защо се получава така?!! Дали защото в общината няма далавера?! И можете ли да познаете, кой накрая ще плати разликата в официалната заплата и това, което реално прибира чиновника?! Кой ще плати за далаверите, а? Йорданка, Ваклинов или някой от другите "ангели"?
55
0
 
10
 
! Отговори
АБВ преди 5 години
До МироНе си прав! Аз например, съм кандидат и даже и не искам заплата, предпочитам да съм на процент! За тази позиция става дума, иначе за друга - заплата!
54
0
 
10
 
! Отговори
Гавра преди 5 години
С такава обява, само ни показват, за какво става дума. Иначе казано - кучето си лае, керванът си върви... Ще си правят, каквото искат, комисионните ще си вървят, кварталът ще се разширява(стеснява за живеещите в него) и всичко е точно, само, че не същите тия живеещите там..
53
2
 
17
 
! Отговори
Коьо преди 5 години
По държавните и общински позиции е така, много е ниско заплащането. Затова и корупцията е висока. За да намалее корупцията трябва заплатите да се актуализират в правилната посока, с правилният процент и след това да има и подобаващия контрол. Да може служителя да го е страх да взима подпуки знаейки, че не само ще загуби работата си с не лошо заплащане, ами и ще бъде гонен от закона. Така както би следвало да бъде в една нормална страна с работещи инстритуции и закони.
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ми Фандъкова да назначи дъщеря си или сина суи на атрактивната позиция))):
51
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Я па ти...Родоначалник на теорията, че по лицето и изражението може да се каже дали човек е престъпник или не е Чезаре Ломброзо. Днес науката е отрекла неговата теория като несъстоятелна. Поради това считам за необосновано мнението ви, че лицето на Иванчева е престъпно. От друга страна на някои други лицата изглеждат доста по-престъпни, ама те са на позиция...
50
0
 
56
 
! Отговори
Миро преди 5 години
К'ви 560лв. заплата....Направо да поискат от кандидатите да дават по 560лв. месечно на общината пак ще се избият за позицията, защото лапачката е голяма. Ей т'ва е Абсурдистан в пълния му размер и да ви кажа не са виновни хората, които кандидатстват. Кой нормален очаква човек с 560лв. заплата да контролира проекти за стотици милиони.....абсолютна пародия...
49
0
 
48
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Със сигурност има опреден човек за това място, обявата е проформа защото са задължени.И този, за 560 лв, само си представете за какви рушвети ще иде реч и какъв контрол ще бъде осъществен.
48
0
 
28
 
! Отговори
Майтап преди 5 години
Пълен майтап,публикувалия обявата,трябва да бъде пребит с камъни. Кой нормален ще работи за тези пари! И после ще се чудим що не върви нещо държавата. миячи и чистачи неграмотни взимат по 600лв.
47
0
 
34
 
! Отговори
HAHAAHAHAHAHA преди 5 години
500lv и после се чудят защо има корупция и всеки краде и ***... малеее 500 лева... малееееееееееееееееееееееееееееееее МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
46
0
 
35
 
! Отговори
saki преди 5 години
Хайде на бас ,че назначените, ще бъдат роднини , деца, племенници, лели и т.н. на работещите в общината. И случайно ,ще са първи на конкурса.
45
1
 
44
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
България вече е абсолютно бутафорна държава с бутафорна администрация.Едни жалки пари се въртят на масата, а милиони под масата.
44
14
 
9
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До историк 28 Как невинна бе? Само като и видиш физиономията и наглостта и 20 г. са в кърпа вързани.
43
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Необяснимо е как за и.д. е назначен човек, който, както е всеобщо известно е в явен конфликт на интереси.Предвид гореизложеното, очевидно тази позиция ще е чисто формална.
42
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С 560 лева само образованието не може да си избие за 10 години
41
0
 
45
 
! Отговори
Зле ще става преди 5 години
"... ще отговаря за спазването на закона при новото строителство..".. Жална ни майка на нас живеещите в Младст, какво ни чака след като човек с 560лв заплата ще ни "пази"
40
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
560 лева в София не стигат за сметките! После се чудете що хората на такива постове са корумпирани............на един такъв експерт ако му дадеш 10 хиляди ще ти издаде разрешително да построиш васейн на покрива на общината!
39
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПитамНе съм професор, но държа на ни управлят интелигентни хора.