КЕВР си заседава, под прозорците - протест: "ЧЕЗ на народа!"

И за въздуха ли ще плащаме, питат протестиращи
1 юли 2018 11:55,
55

Снимка:БТА


Протестиращи са се събрали пред сградата на КЕВР на демонстрация срещу поскъпването на тока, парното и водата, предаде "Фокус".

Паралелно с протеста, КЕВР провежда закрито заседание, на което ще утвърди цените на електрическата и на топлинната енергия, в сила от 1 юли 2018 г.
Още по темата


Протестиращите носят транспаранти, на които пише: "Убиват ни с тока, водата и парното! И за въздуха ли ще плащаме?" и "ЧЕЗ - на народа, не на шайката! Няма да плащаме на Гинка!".

В протеста се очаква да се включат председателят на Градския съвет на БСП - София Калоян Паргов и общински съветници от БСП.

Движението по бул. "Дондуков" се осъществява нормално. В района е засилено полицейското присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЕнерго- про е в дълбокия Североизток, където народа живее още в ерата на комунизЪма и се страхува да протестира, недоволства и всеки се е свил. Затова повишението на тока е най- голямо в региона. Варненци, ако негодуват, други няма кои. В Разград, Търговище, Шумен и с 30% да им оскъпят тока, пак няма да продумат. Затова в региона и заплатите са най- ниски, и работа няма, и цените са високи...
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като студент и шеф на ДКМС / Димитровски Комунистически Младежки Съюз / прецедент Плювналиев рекламира увеличението цената на студентската храна .Излизайте ГЕРБ - ч.у.г.у.н.и ,,ВИСОКИ ЦЕНИ НА ТОКА , БОГАТА ГИНКА , ЩАСТЛИВ НАРОД " Това е основата ви КОМУНИЗЪМЪЪЪТТТ !
27
10
 
3
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Всички наши политици са крадци, но от БСП са най-наглите. Ограбват глупавите хора и после ги насъскват да ходят да реват за безплатен обяд някъде другаде.
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не народ , а М ...... ! И тук и сега ли има някой да одобри и поставя минуси ???В Гърция щяха да са го разстреляли. !!!!!!!!
25
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИ кой е този гръцки остров дето си го е купил, назови ми го?
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Енерго про на кого, че за него няма протести?
23
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То това какъв герб е бре там са само *** от едно време герб дрънка
22
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"И за въздуха ли ще плащаме, питат протестиращи"Зависи, ако Бойко е решил да си купи още гръцки острови, или нови имоти в Барселона или САЩ. Вече си купи ЧЕЗ, така че ще видим дали ще му стигне да се наяде.
21
16
 
6
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Да ва *** в глуппаците. Нали помним какво беше при соца, когато всичко беше на "народа". Имаше режим на тока. И не си мислете, че ако плащате на държавна фирма, а не на Гинка, ще е по-малко. Защото най-много и най-безочливо се краде от държавата.
20
5
 
22
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
И ушевите са ги вдигнали на крак. Да опазят герберастките изедници от народната любов.
19
6
 
27
 
! Отговори
Анонемен Алкохолик преди 5 години
Няма нищо да стане.Погледнете хората тук.Едните обвиняват БСП и подкрепят ГЕРБ и обратно.До като си давате задниците на престъпници, така ще е.Кога ще разберете че трябва да се изрине всичко до крак.Не искам да махна ГЕРБ за да дойде БСП.Искам ги всички на бесилката.
18
4
 
21
 
! Отговори
СДС-БСП преди 5 години
Тоя Иванов е костовистка пoдлoга!
17
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само толкова пенсии ли успяхте да съберете от Позитано ? Жалка история, тези комунисти, които протестират са крали цял живот от нас и сега, когато идва сметката се опъват да си платят.
16
5
 
18
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Кака ви Гинка жилеткова - има кредити да връща! 300 - 400 000 000 ? ! Проявете разбиране!:D :D :DПазярджишката бизнесдама в действие!
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да посъпва и да вдигат данъците вече няма кой да плаща и хората пак ще искат големи заплати и пенсии.
14
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕЗ вече го няма !!! Има боко ,цвъки , калинки , гинки КРАЖБИ !Ако не платиш скъпо ще намалят цените , нямат избор !
13
4
 
31
 
! Отговори
681 преди 5 години
Поредният прекрасен ден за българската демокрация!Българи, радвайте се, че сте още живи!
12
2
 
17
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
С един знаещ. Обясни по каква схема се определя цената на газа за България? И ако има някаква таблица. Много малко информаци в нета и то все стари статии. От къдр се взеха тези 11 процента?
11
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТПООГРАМОТИ СЕ ТИ МАЛКО ЧЕЗ ПРИДОБИВА 67 % ОТ СТРОЕНОТО ПРЕЗ СОЦА СЪС РОБСКИЯ ТРУД НА ХОРАТА ДА НЕ ИСКАШ ЧЕХИТЕ ДА ГО НАРИЧАН СОЦ ЕНЕРГО ИЛИ НЕЩО ОТ СОРТА ***
10
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заплатата на Иван Иванов е 8000 лв., а колко още получава като комисиони от ЕРП - та и топлофикации само той си знае!Въпросът е защо изобщо има такъв пост, след като единственото което прави е да ни обяснява че "нямало как и цените трябвало да се вдигнат"!Защита на обществения интерес - НУЛА!