Вижте къде спират водата в София на 3 юли

Причината са строително-ремонтни дейности
2 юли 2018 12:35, Елка Василева
4
Вижте къде спират водата в София на 3 юли
Снимка: "Софийска вода"

На 03 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кежова" кв. "Челопечене" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. "Челопечене".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 03 юли 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Дръстър" кв. "Факултета", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Дръстър", ул. 349, ул. "Борис Сарафов", ул. "Георги Папанчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Дръстър" ъгъла с ул. 318.

На 03 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Костенец" жк. "Сердика" , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Костенец" от ул. "Житница" до бул. "Инж. Иван Иванов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Костенец" ъгъла с ул. "Инж. Иван Иванов".

На 03 юли 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. "Светослав Минков" кв. "Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Светослав Минков" от бул. "Черни връх" до ул. "Проф. Милчо Лалков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Светослав Минков" №7.

На 03 юли 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Филип Кутев" Промишлена зона "Хладилника", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Сребърна" от ул. "Филип Кутев" до ул. "Шаварски път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Сребърна" ъгъла с ул. "Филип Кутев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


4
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
па и ремонт преди 8 месеца
...реконструкция на уличен водопровод на ул. "Дръстър" кв. "Факултета...
___Тези които ползват безплатна вода а я плащаме българите.
3
1
 
1
 
! Отговори
Писна ми преди 8 месеца
Не се наядохте еййй...
Ремонти, подмяна...дрън-дрън...
След поредния " ремонт " водата половин час се източва . Кал...
Все увеличавате цената - А качеството ?!
Мафия !!!
2
1
 
1
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 8 месеца
Ама не по телевизията , там такива неща - НЕ ! Питайте чичко Гугъл !
1
1
 
5
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 8 месеца
Искате да видите как зад " Софийска вода" се крие "Веолия" ? Искате да видите разликата между България и Боливия ? Ами вижте как в Кочабамба ги изгониха с камъни , а у нас плащаме и училището на децата им !