Столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти
Обновена: 11 юли 2018 10:28 | 11 юли 2018 10:28, Анисия Иванова
1
Столични квартали остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, в четвъртък, съобщиха от дружеството.

Заради пресвързване на уличен водопровод на ул. "Добруджански край", кв. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Йоаким Кърчовски“, ул. „Дамян Груев“, ул. „Йорданка Филаретова“, ул. „Добруджански край“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Добруджански край“ и ъгъла с ул. „Георги Данчов - Зографина“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Гълъбец“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Кутловица“ - от ул. „Гълъбец“ до ул. „Юндола“, ул. „Гълъбец“ - от бул. „Ситняково“ до ул. „Георги Пеячевич“, ул. „Добромирка“, бул. „Ситняково“ №19 и №21. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Кутловица“ и ъгъла с ул. „Гълъбец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Лашова", с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. "Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Сух Искър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Св. Св. Кирил и Методий" и ъгъла с ул. „Лашова“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Доло", кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Доло“, бивш стопански двор. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Доло“ . пред входа на бивш стопански двор


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Борисов да не се подмотва а да хваща тубите и да носи вода на хората както навремето правеше другаря Живков.