Рушаща се сграда до детска градина. А следи ли някой?

Сградата е и свърталище на наркозависими, носи се ужасна миризма
31 юли 2018 13:07,
7
Рушаща се сграда до детска градина. А следи ли някой?
Снимка: Google View, helpbook

За рушаща се сграда в близост до детска площадка в София сигнализира гражданин в HelpBook.info.

"След силните дъждове от последните дни, те продължават да се разрушават. Често в тях влизат ученици и малки деца, търсещи приключения и неосъзнаващи опасността", предупреждава сигнализиращият.

В близост до столичното Първо ОДЗ има и спортна площадка, а рушащата се сграда се намира в непосредствена близост, която създава опасност за деца и спортуващите на площадката.

Още повече - сградата е свърталище на наркозависими, около сградата се намират и много спринцовки.

"В топлите дни от там се разнасят неприятни аромати, смущаващи всеки наоколо", пише още в сигнала.

Още през 2015 г. кметът на район Възраждане увери, че към администрацията на района се е заела с търсене на решение на въпроса. Въпреки това проблемът си остава и до днес.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимендобре е, че дават гласност на проблеми, за които другите нехаят! Това е истинска журналистика, обявяваща проблемите! Идете на място да се убедите в този проблем и питайте всеки живущ там за мнение.
5
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 5 години
Наистина е време отговорните институции да се задействат по този казус и да се предотвратят инциденти в иначе обновения парк. Посред бял ден в съборетината се инжектират необезпокоявани съмнителни типове, на метри от играещите деца!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Бойко да не спи ами да тръгва лично да наблюдава рушащите се сгради!
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции. "Разбрахте ли как се генерират новините на този сайт.Смях!!!!
2
5
 
5
 
! Отговори
Аре финал! преди 5 години
Западните твари са в Пълен Банкрут - не разбрахте ли?! И отново - иииииииихуууууу....
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Собственик който не си поддържа имота и го е оставил така да се саморазрушава и да е опасен за другите хора, трябва да му се отнема собствеността в полза на общината и опасната сграда да се разруши.