Полицай на всеки метър утре в центъра на София

Възможно е движението да бъде спирано или пренасочвано
216
Полицай на всеки метър утре в центъра на София
Снимка: Булфото, архив

Във връзка със заявения за утре протест в центъра на София и съвпадането му с още няколко публични мероприятия, от СДВР и Столична община създават организация за спокойното им протичане.

Още по темата
Осигурено е достатъчно полицейско присъствие, за да не се допуска нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

Възможни са временни спирания или пренасочване на движението при необходимост, като целта е да не се пречи на очаквания засилен трафик с оглед предстоящия първи учебен ден и завръщането на голям брой автомобили в столицата.

Осигурен е достатъчен полицейски състав, който да гарантира мирното протичане на протестните действия и недопускане на нарушаване на възприетите законови норми за обществен ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: протестполицияСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
7
 
38
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
БОКО И СЛУГИТЕ МУ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ И СА МОБИЛИЗИРАЛИ ЦЯЛАТА МИЛИЦИОНЕРСКА *** !!!
133
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От руското посолство харчат последните си рубли да насъскват българите срещу ЕС което точно ни прави клоаката на ЕС.
132
1
 
28
 
! Отговори
това е преди 5 години
До Анонимен 114Кой остана в България ???? Болни , инвалидизирани хора , пенсионери , хора чудещи се как да оцеляват , и такива , които си получават големи заплати и хич не им е до протести , ромското +турско население / в голямата си част е необразовано или с ниско обраование - лесно манипулируеми/ . Такава е картинката . Сравняваме се с Румъния - там са около 21 млн / ЦРУ 2017 -та данни /- няма как да правим митинги като техните ,
131
10
 
25
 
! Отговори
- преди 5 години
Ако Тръмпов се срещне с този, ще означава, че всички злини дето се струпват на народа са протекционирани и провокирани от янките. Тогава единственната надежда остава Путин, но той нехае за нас, защото сме продажници. А виж със сърбите как поддържа отношения - защото те са пичове за разлика от *** балкански
130
3
 
29
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Анонимен О те да бяха само полицай ,ами държавната администрация от 400 хиляди души нали и те вкупом гласуват за шайката разбойници от герб те и роднините им .Ето това е електората на ГЕРБ .
129
26
 
5
 
! Отговори
Опра.. преди 5 години
Аха...Искате да смените мутрите с други мутри.Сменяйте ги. Хайде да видим как?
128
40
 
7
 
! Отговори
Стар номер преди 5 години
Може да призовавате колкото си искате, не си мислете, че някой ще ви последва. Лесно е да плюете по управлението, а нещо да правите, не вярвам. Много е модерно сега в Европа да се протестира, да се чупи и гори. Има професионални протестъри, с черни качулки и маски пред лицето, за да не ги познаят. Найактивни са гърци, германци, холандци...Все анархисти от кол и въже. В която държава обявят такива събития, те пристигат, чупят, удрят полицаи, горят коли и крадат магазини. И после бягат.
127
8
 
47
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Уважаеми Българи, елате утре в София, да си помогнем и всички заедно, да изритаме 10 годишното мутренско управление на ГЕРБ. Българския народ е умен народ, затова съм убеден, че утре ще кажем СТОП на управлението на Бойко Борисов.стига 10 години.
126
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова много полицаи ли храним????
125
3
 
6
 
! Отговори
до 125 преди 5 години
няма да стане. колкото и да се напиняш.
124
2
 
17
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Анонимен Ами ще те блокират ти не разбра ли че всички социални мрежи са на лос говедарос и в чатност на дър.тата май.муна Сорос .Аз защо се отказах и от фейсбук и туитър и от всичко що е англосаксонско . И не ми трябват социални мрежи от никъде .Който иска да се обединява да си прави клубове по места и никой няма да го блокира .
123
2
 
2
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Анонимен Гледам ти тук плюсовете ,май че само двама ще бъдете !
122
1
 
2
 
! Отговори
оФца преди 5 години
Беееееееееееееее
121
15
 
33
 
! Отговори
o преди 5 години
огромното мнозинство от Българския народ ненавижда САЩ и иска Родината да излезе от НАТО и ЕСкак не се намери нито един политик, който да обещае референдум за излизане от НАТО и ЕС цялата ни политическа върхушка е на хранилка при евреите - къде мислите че отиват парите от така наречените еврофондове и парите от външния ни дълг !?
120
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четох по поръчковвите сайтове служещи на мутрагена Винету,че утрешния протест бил (платен) от някой си ,Гербави крадци,аз съм от Плеве ,и утре на свои разноски с няколко коли тръгваме няколко семейства за София и да ви кажа никой не ми плаща за това,просто аз като майка загрижена заради бъдещето на двете си деца идвам да изритаме тиквите и суджуците от властта за да я има България и да има бъдеще за нашите деца
119
23
 
6
 
! Отговори
к преди 5 години
*** Нинова - еврейка от бандата на Соломон Паси - тови който ни продаде на НАТО,първа приятелка с еврейката Кристалина Георгиева - агент на Световната Банка за България
118
1
 
40
 
! Отговори
Веселяка преди 5 години
До !!!!(((*Ауууу....Аман от мутри да управляват България. Време е кърлежите от ГЕРБ да отидат на ***.
117
21
 
4
 
! Отговори
akud преди 5 години
нинова и дай само да бута и да идва на власт, ама така е необразованатАселения по комунистите ходи
116
23
 
7
 
! Отговори
к преди 5 години
чалгаджийчето Слави Трифонов, което "протестира" пред народното събрание, носейки шапка с надпис USA, ще напълни България с маймуночовеци от ЕС, ще отвори границите за тълпите диваци напиращи от Гърция и Турция !!!Слави Трифонов е собственност на Тед Търнър - евреина чиято медийна империя сипе лъжи срещу Тръмп и пропагандира глобализма и толерастията !!!
115
18
 
4
 
! Отговори
!!!!(((*Ауууу.... преди 5 години
Брей.....чак пък реки от кръв. Аман от комунисти на по 80 г.