Насилие, а? Той си пийва и пътува (гратис). Те го оковават (полицаите)

Случката се разиграла на трамвайна спирка в квартал "Люлин"
21 сеп 2018 07:00,
44

Пореден случай на агресия в градския транспорт в столицата. От видео, качено в социалните мрежи, се вижда как мъж не желае да се подчини на полицейско разпореждане, а след това обвинява служителите на реда в насилие.

Случката се разиграва на трамвайна спирка в столичния квартал "Люлин". Една от контрольорките слязла с нередовен пътник и се отправила към полицаите за съдействие, разказва Bulgaria ON AIR.

Возилият се без валидна карта за градския транспорт отказал проверка, опитал се да избяга, а полицаите му обяснили, че ще му сложат белезници, защото не се е подчинил на полицейско разпореждане.

Според контрольорите мъжът е бил употребил алкохол, а по тази линия често се срещат гратисчии.

Спирка "Западен парк" пък често се оказва арена на сблъсъци между нередовни пътници, контрольори и полиция. Преди месеци един такъв случай завършва с белезници за нарушителя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
26
 
! Отговори
Заглавие преди 5 години
Кой ги пише тези заглавия бе хора? Какво е това ново 3-ти клас, леле майко направо сме като Сомалия.
18
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 1.60 ти пускат кръв на ръката,а за 3 млрд.те гушкат и потупват .+адове долни!
17
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През кв. Христо Ботев не минава автобус. Не смеят да пуснат линия от там, въпреки, че ще е много удобно да има връзка пътя за летището с Ботевградско шосе. В маалата има пункт за вторични суровини, един голям хубав пункт. Та рейса може целият да влезе там и да се разфасова.Отделно никой никога няма да дупчи билет там, отделно ще има масови сбивания в рейса, отделно може да си палят огън вътре, отделно може да се цапа рейса всеки ден до неузнаваемост.
16
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пияница у затвора и това е
15
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е че човека е бял и за това са викнали полиция.Ако по тъмен субект се качи с тайфа няма дори да го проверят защото после котролата и шофьора ше ядат бой ....Пък боя на полицаи щеше още повече покаже неадекватните мерки за справяне с нередовните граждани от този етнос.
14
4
 
20
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Отговори си сам на въпроса. На първа инстанция новата цена на билета бе обявена за незаконна, сега тече втора инстанция, но по-важното е, че плащайки данъците си, съм платил и да се возя в градския, а билетите са рекет. Значи утре може да им щукне да я напряват 2.60 за билетче и тогава такива добитъци като теб отново ще си плащат чинно, вместо да бойкотират незаконието, возейки се гратис. Овче племе
13
16
 
30
 
! Отговори
браво на полицаите преди 5 години
Щом аз си купувам билет всички ще си купуват. Гратисчийте по-умни ли са от мене? Много се съмнявам. Точно за това им плащаме на полицаите, което са направили. А някои тук още не са се научили, че на интермет не се пише с гавни букви, акъл ще дават
12
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време трябваше да ползвам автобус 79 до до един шарен квартал. Отидох до шофьора да си купя билет, а той ми каза Ти си луд бе, тук контрола не минава
11
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без билет и лична карта органите на реда знаят как да действат, но ако убиеш детето си с шейна - ни чули, ни видяли! На кой ред сте органи? На малкия, на големия или на справедливия?
10
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите също понякога дупчат билети, не се озказвайте неподготвени!Сано преклонени овчедушни главици се самотаксуват! Когато мо се вдигне заплатата с 60 процента, тогава ще купувам билет от 1.60! А щом мога да се возя така, ще го правя! Защото законно могат да ме дерат с повишение на цените на всичко! Бойкот!
9
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВО ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ ?????????????????????/ПРАВАТА ИМ СА САМО ДА МУ ПОИСКАТ ЛИЧНА КАРТА ЗА ДА МУ НАПИШАТ ГЛОБА КОНТРОЛЬОРИТЕ! САМО АКО Е ОТКАЗАЛ ДА СИ ДАДЕ ЛИЧНАТА КАРТА ТОГАВА МОГАТ ДА ГО ЗАДАРЖАТ!ГЛОБАТА НЕ Е 100 ЛЕВА А 10 ЛЕВА ТАКА Е ПО ЗАКОН ЗАЩОТО ИМА ЗАКОН ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ КОЙТО Е НАД НАРЕДБАТА ГЛАСЯЩА НАКАЗАТЕЛЕН БИЛЕТ И ГЛОБА АКО НЕ СЕ ПЛАТИ НАКАЗАТЕЛЕН БИЛЕТ!ИЛИ СТАТИЯТА Е НЕПЪЛНА ИЛИ ПОЛИЦИЯТА Е ПРЕСТЪПНИК ОТНОВО!
8
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, свалят роми, свалят! В Красна поляна свалят редовно пред Билата цели тумби от автобус 72 и по този начин ги наказват жестоко да ходят пеша до Факултета. А до там е една спирка... Няма глоби, няма полиция и тия тумби нахилени слизат от автобуса и нагоре към махалата вече се смеят с глас. Смеят ни се на нас!!!!!
7
1
 
38
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Този ще си получи заслуженото. Аз обаче мечтая да видя как арестуват наш швед-гратисчия.
6
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах, ах, какъв бой заслужава този лaйнaр. Никакво уважение към обществените порядки. Наглец. Жалко, че случката не е била в САЩ. Там подобни ги изчистват директно с един куршум, защото знаят, че са ненужни, дори вредни за обществото.
5
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, ако с всеки нарушител действаха така!!! Но, за кокошка няма прошка! Ако не знаем в каква държава живеем, това щеше да изглежда по съвсем друг начин.
4
3
 
29
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Когато гледах видиото ,констатирах ,че този не е *** ,на което съпругата ми отговори."Та те смят ли да закачат ***?Тях ги защитава БХК" За такъв Кумпен, да разкарват полицейски екип и един от малобройните лекарски екипи.Вместо да го откарат на страна и няколко здравословни удари в оластта на бъбреците оказват благотворно влияние,те викали лекарски екип
3
0
 
49
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Цветните не дупчат билети,не купуват карти,не плащат данъци и осигуровки,те имат само права,а българите си плащат като попове!Толерантност ли?!Няма власт в тази държава!
2
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е този е 100 % българин, турчин, арменец или евреин.Ако беше от маалата нямаше да го пипнат.
1
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А по линията за факултето и филиповци има ли гратисчии ? или там въобще не смеете да проверявате? журналистите идете и снимайте ,ама май не е политкоректно нали? - Електоратааа !в центъра на София заграждат тротоар с щущоните си и пак пълна Тишина,Нищо !