"Хамър", бронирани машини - военната ни техника на празника

Оборудването ни бе показано пред Министерството на отбраната
Обновена: 22 сеп 2018 16:03 | 22 сеп 2018 14:08, Петя Славова
41

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
 

Отбелязваме110 години от обявяването на независимостта на България. По този повод на 22 септември в седемнадесет български града ще бъдат показани военна техника, образци оръжие и екипировка. Инициативата е първа от поредицата изяви под наслов "Това сме ние", с които Министерството на отбраната цели да популяризира военната служба. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната.

В София от 9.00 часа до 12. 00 часа пред парадния вход на Министерство на отбраната всички гости на празника разгледаха основни образци военна техника на Въоръжените сили – бронирана машина "Хамър", бойни бронирани колесни машини "Командо", "Гардиан" и "Пустинна котка".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само за тях има пари
4
3
 
23
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
окупирана държава празнува своята независимост хахахах ще падна от смях !Даже и таряласниците на окупатора ми изкарали на показ!Нов народен съд незабавно!
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая военна техника може да бъде ползвана само срещу граждански безредици. Още повече, че става дума вероятно за малко бройки. В такъв вариант за друго нищо не става. И затова са я купили.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2ами то това ни е бойната техника! плюс два - три самолета, дето не летят! иначе нато щял да ни пази, ама не се знае от кого!
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с тази военна техника, нашите врагове нямат никакъв шанс!