Суданецът, налетял на Деница Сидерова след ПТП - с акт

Мъжът не е представил валидна за България книжка
Обновена: 6 окт 2018 19:25 | 6 окт 2018 19:22, Веселина Йорданова
116
Суданецът, налетял на Деница Сидерова след ПТП - с акт
Снимка: архив, БулФото

На суданския гражданин, участвал а в пътен инцидент в района на кв. "Витоша" снощи, е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата. Това съобщават от МВР, позовавайки се на информация от СДВР.

Суданският гражданин не е представил валидно за територията на България свидетелство за управление на моторно превозно средство. Автомобилът му е бил дерегистриран и регистрационните табели са свалени.

Направени са били проби за употреба на алкохол и упойващи вещества на водачите, участвали в пътния инцидент. И при двамата пробите са били отрицателни.

От МВР припомнят, че снощи към 20.00 часа е имало леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. "Витоша" - по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства.

След инцидента, за който не е подаван сигнал на единния телефонен номер 112, водачът на единия джип започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Жената успяла да се оттегли. Според "24 часа" става въпрос за жената на Волен Сидеров - Деница.

В района на бул. "Г. М. Димитров" тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея. Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място, за да прекрати агресивното поведение на шофьора - 40-годишен судански гражданин.

Мъжът е бил отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
имаше една песен..грешка.грешка.обърках жената..голяма грешка..
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деница Сидерова му е отправяла закачки. Затова я е погнал.Разминал се е само с акт, защото тя се е затъпила за него пред КАТ.Ама, Волен не знае. :)
61
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"На *** сега суданците са им виновни.А 99% от *** дори не знаят къде се намира Судан."---Не вярно. Знаем къде е Судан. Судан се намира на юг от на *** Египета. До 1956 г. е част от Англо-Египетски Судан. Суданците са по-черни от другите, те даже синеят от черно. На мен в България ми пречат.А, на теб знам защо не ти пречат мечатеш си за един судански. Там ги мерят на инчове.
60
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като са дерегистрирали колата,да отнемат българските документи на майму...а и тя да напусне страната.Независимо,кой е участвал в ПТП.
59
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Независимо коя е жената участвала в ПТП,суданецът да си стяга куфара и да напусне страната.Без книжка,ударил кола на пътя,хулиганско поведение,три причини,за да го направи.Утре може да налети с нож,кой ще отговаря?
58
5
 
12
 
! Отговори
КАТ преди 5 години
Органите на КАТ установиха по безспорен начин че ПТП-то е извършено на задната седалка на джипа на Деница.
57
8
 
19
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Има голяма вероятност следващото отроче на националиста Сидеров да е мyлат. След 25-30 години партия атака ще се ръководи от цветнокож русофил.
56
4
 
9
 
! Отговори
ямбол преди 5 години
каквото повикало това се е обадило.това изкаха сидер ага и вальо наркоманите.в бг има само политици, it специалисти/с големите заплати/,и *** имигранти с бг паспорти.работоспособните българи от много години ги няма в българия.
55
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както се очакваше без семейната телевизия Алфа не мина! И бай Волен се появи и в типичен негов стил се опита да вбеси и изкара извън нерви полицаите ,които си вършиха работата...циркаджийско семейство...мислят ,че са центъра на света и всички трябва да се съобразяват с тях !
54
5
 
20
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
изненадващо е че не тя е показала обичайната за семейството им агресия,но щом той я е догонил ми мирише на вина от нейна страна от която тя се е опитала да се измъкне а после онзи индивид с психични отклонения -сидеров да оправи нещата както става по нашенски,не че го оправдавам но съм сигурен че щом е бягала то вината е била нейна
53
9
 
9
 
! Отговори
муспи преди 5 години
България е мюсюлманския рай обещан от Моамед!
52
3
 
5
 
! Отговори
германия преди 5 години
алооо коментиращите ми то БЪЛГАРСКИТЕ българи от монтана,берковица,разградско всички карат в европа с ;спмпс; закупено от кножарниците,а не могат да пишат дори 20-годишните.И не ги подкрепям тези случки,а ги осъждам.каквото и да е това е нападение срещу жени.трагедия за бг.
51
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скалъпена история от самият Волен. Как веднага се появиха репортери на атака на мястото, а и самият пудел цъфна там да разпитва полицаите. Връчете му скункса веднага!
50
2
 
12
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Крайно време е в закона за гражданството да се предвиди и процедура за отнемане при определени условия-примерно при извършване на каквото и да е престъпление.Ще бъде много дисциплиниращо.Интересно на тоя ***** кой му е дал български паспорт????
49
7
 
29
 
! Отговори
Orba преди 5 години
На България ѝ трябват хора като Орбан. В Унгария този суданец дори нямаше да мине границата камо ли да кара джип без книжка.
48
6
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Този не е обикновен суданец, а е ислямски терорист !Други сайтове показаха вече снимки от профила му във Фейсбук, където пернишката е с автомат и гранатомет.Сега да попитам държавата кой даде български паспорт на този терорист ?!?
47
5
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Судански джихадист без книжка препуска по улиците на София с джип, блъска други коли, държи се арогантно и агресивно ...Волен, на Бойко, сега видя ли докъде докарахте България ?!
46
4
 
32
 
! Отговори
аз преди 5 години
хайде купи си кола в швейцария без книжка или вземи гражданство без да знаеш езика. извращенията на герб! герб са из роди безродни
45
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
трябва да бъде обявен за смелчага на година, да попадне на жената на белата златка и да и крещи. Сега белата златка ще го линчува! Ще извади боксовите ръкавици!
44
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се беше случило на жена, която не е съпруга на политик, никоя медия нямаше дори и да спомене това. Цирковете на Сидеров са безкрайни....