Пушене на закрито, оркестър... Сидеров в нов скандал

Чужденци възмутeни от поведението на лидера на "Атака" в заведение
Обновена: 12 окт 2018 20:59 | 12 окт 2018 20:32, Красимир Ангелов
54

Волен Сидеров е забъркан в нов шумен скандал. Лидерът на "Атака" е забелязан в известно столично заведение с компания, която пуши въпреки забраната. Историята беше масово споделяна във Facebook и илюстрирана със снимки.

Млада жена и бизнес партньори от чужбина вечерят в популярното заведение. Усещат дим на цигари и установяват, че идва от масата на Волен Сидеров. Един от чуждестранните гости моли пушенето да бъде преустановено, репликират го с препоръка да говори на български.

Не след дълго на масата на Сидеров идва оркестър, а председателят на "Атака" взима палките и започва да свири на барабанчетата. За изпълнението си Волен Сидеров получава банкнота.

"С оркестри съм свирил всякакви. С джазов и с ромски, тъй като не съм расист", сподели Волен Сидеров.

Вижте още в репортажа на Иван Иванов и телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
11
 
3
 
! Отговори
Я гледай.... преди 5 години
Нали само са пушили. Нито са били , нито убили някого.Кво толкова?И за това ли трябва да се пише по медийте. Че и аз пуша в заведения , даже услужливо ми дават пепелник , ама ме няма в медиите. Жалко.
40
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
освен ,че е пушил/ако е пушил/ и трябва да го глобят за това ,не виждам нещо нередно и аморално.нещо много на сериозно се вземат всички.
39
0
 
2
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 5 години
бареков кърти, нещо средно между Б.Б. и Атила
38
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евалла, мачкай еврогеювете - непушачи! Кръчмата е да си поркаме, да ни свирят на ушенце и да си пафкаме до дупка!
37
3
 
12
 
! Отговори
@@@ преди 5 години
Абсолютен клоун,*** и ***!?!Вчера,сутринта гледах участието на Светлозар Лазаров при Антон Хекимян.Сега вече разбирам защо се е отказал от координатор в "Атака".Не съм му фен,но на негово място никога,ама абсолютно никога, не бих си и помислил да бъда един от тях,на каквато и да било цена?!?
36
1
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Докато крепи поддостойнството на другаря Борисов ,ще прави каквото си иска, спре ли пак ще му бият тупалки като пред НАТФИЗ...
35
5
 
13
 
! Отговори
Hans Rus преди 5 години
Това харесва ли ви Българи живеещи в България???Ако ДА - си заслужавате простотията, ако НЕ - не би тряввало да сте на тази територия..Колко е просто, нали?!
34
2
 
20
 
! Отговори
преди 5 години
Не го закачайте човека, в момента подготвя новия политически Франкенщайн заедно с Барека - мощна консервативна патерица на сикаджийската групировка след изборите...Долу ръцете от тавариш Сидеровичь!
33
0
 
24
 
! Отговори
Барабанист преди 5 години
Занимавам се професионално с музика. Знаете ли кое е най лошото - че този човек си вярва че може да свири на барабани и никой не смее да му каже обратното. Така е и с политиката му и със всички останали като него които са повярвали че са полубогове в страната ни. Бог да пази България.
32
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво му дреме, коалиционен партньор е, може да прави каквото си иска, а Тиквата е готов на всичко за да се задържи на власт.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е проблема в тея политици. А втв всипки вас простолюдието. Те са само извадка. Никой не спазва никакви правила. Защо трябва да има полицай , следящи за спазването на закони ? Нали уж всипки вие сте много морални : ) само за плюене после сте същите.
30
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господа националисти вижда те ли за какъв "умник" сте гласува ли.
29
5
 
0
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
До Анонименганчеееее не го е избирал и дори за никой от коалиционните му партниори никога не е гласувал
28
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Сидеров и Бареков партньори. Лидерът на "Атака" с ромски оркестър в заведение"Болен Сайдеров е бил с Бюрека в ресторанта.Ето това са ненормалниците за които гласуватИ!!!Няма такива *** като ***.
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОМНЯ ГО ТОЗИ КАТО ХОДЕШЕ, А ЧЕТИРИМА НОСЕХА ЕДНА МАСА НАД ГЛАВАТА МУ.
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ПРОС-ТАШКИ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА И ПОСЛЕ РЕВАТ, ЧЕ ГИ БИЛИ ОЧЕРНЯЛИ ПО ВЕСТНИЦИТЕ В ЕВРОПА.
25
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ако бях гласувал за тоя *** щях да потъна в земята от срам.Естествено Аз НИКОГА не бих гласувал за такъв ненормалник (има жълта книжка още от соца).Друг въпрос е че 80те% няма шанс да се засрамят от каквото и да било.А "мобилният оркестър" е ЗАПАЗЕНА МАРКА на мутрите от 90-те години на миналият век.И те така.............................."Аз съм *** и вие сте прости та затова се харесваме".......
24
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обединените патриоти на тези избори ще отбележат отлив. Показаха си рогата бившите седесари. Пълния мандат 1997-2001 ги погуби окончателно и завинаги. Атака е седесарска клонка. Похапването с власт ще погуби и тия.
23
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен пък ме кефи Волен,отвреме на време патриотите правят по някоя забавна шокова програма и стряска онези заспалите дебелогъ.зници в парламента,хахахаааа!Няма скука при него и при Валерката.
22
4
 
12
 
! Отговори
Махленска клюкарка преди 5 години
Да се свири на барабани не е забранено, но пушенето на закрито е. Не отмествайте фокуса. Пушил ли е или не? Трябваше една снимка или клипче да направи бизнес дамата. Така малко става моля другарко, той ме ощипаИма и дежурен тел., ако се пуши в заведение.