Кои столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
24 окт 2018 10:50, Анисия Иванова
0
Кои столични квартали остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 25 ноември, съобщиха от дружеството.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на резервоар Железница, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: с. Железница. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на площада.

Във връзка с монтаж на спирателен кран до бл. 72 жк. "Младост" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 70, бл. 70А, бл. 72, бл. 72А, бл. 73, бл. 75А, бул. "Андрей Сахаров" № 23, 25, 48, 50, 52 и 56,  и Посолство на "Либия". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 71.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Народен герой" кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Любляна", ул. "Букет", ул. "Войводина могила", ул. "Народен герой"; ул. "Любляна" - търговски обекти между ул. "Народен герой" и ул. "Калояново" без магазин "Фантастико"; ул. "Любляна" №34А и 34 Б. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Народен герой" и ъгъла с ул. "Рачка".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Поради подмяна на спирателни кранове на ул. "Балкан" и ул. "Васил Левски", кв. "Ботунец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на кв. "Ботунец"-  първа част. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Балкан" - пред детската градина.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 8, кв. "Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 30, ул. 5, ул. 8, ул. 41. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. 8 и ъгъла с ул.41.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Петър Борисов Величков", кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Петър Борисов Величков" - от ул. "Моравча" до ул. "Ком". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Петър Борисов Величков" и ъгъла с ул."Ком".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Георги Бенковски" с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Балевица", по ул. "Георги Бенковски" - от ул. "Димитър Ашов" до ул. "Балевица". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Георги Бенковски" №40.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари