Пореден протест: Майките държат за оставка на Симеонов!

Шествието стигна централата на партия НФСБ
Обновена: 31 окт 2018 21:09 | 31 окт 2018 20:38, Петя Славова
58

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 Майките на деца с увреждания и техни подръжници излязоха на пореден протест в София. Демонстрантите искат оставката на вицепремиера Валери Симеонов като шествието днес стигна до централата на НФСБ.
Още по темата

Симеонов си навлече гнева на обществото след като нарече майките "кресливи жени", а децата им - "уж болни". Въпреки скандала Борисов не поиска оставката му, а самият вицепремиер обясни, че не подава оставка, "защото казва истината. Боли не боли, това е истината. Аз категорично стоя зад своите думи", изтъкна вицепремиерът, като допълни и че не се притеснява от протеста.

В същото време социалният министър Бисер Петков представи проектозакон за социалните услуги в ресорната комисия. Според него се предвижда създаването на национална карта за социалните услуги, така че финансирането и планирането на дейностите за хората в нужда да станат по-ефективни. Създава се Агенция, която ще следи за качеството на услугите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Ilian преди 5 години
Haide sega pribiraite URODITE....I po domovete.....jejeje....pak vi go nabuta Valerkata.
38
0
 
4
 
! Отговори
куку от бълхария преди 5 години
Децата живеят с по 200 лева на месец, защото нямат увреждания. Толкова могат да отделят родителите им - работещите бедни. С тези пари трябва да купят и учебници - по 260 лева комплекта, да се хранят , да се обличат и т. н. Накрая им сервират, че ще работят пак без пари, за да осигурят лукса на политици , роми и не знам какви с не знам какви увреждания и нужди. Резултатът е ясен - 2 милиона се изхлузиха тихичко през терминал 2............ ИДИЛИЯ......
37
0
 
4
 
! Отговори
ОХ...... преди 5 години
Пак ли тея бе ??? И между другото къде виждате "майки", защото аз виждам купени клакьори с широки рамене. Просто са безобразни вече. Не мога да ги дишам. Марш да си гледате децата бе ей. Кой ли вече ви вярва и на вас !?!?
36
6
 
5
 
! Отговори
Поклон пред майките преди 5 години
Истинските майки си стоят при децата и се грижат за тях а не свалят правителства по площадите
35
2
 
4
 
! Отговори
оставка преди 5 години
на другарката Импексова и партизанската им дружина която ги нарича Дебилни кога???
34
5
 
4
 
! Отговори
ИВО преди 5 години
95% ОТ КОМЕНТАРИТЕ СА НА ЖАЛКИ ЧОВЕЧЕТА КОИТО СЕ ПРОДАВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. СЪС ТОВА СЪЗНАНИЕ ОЩЕ 30 Г. ЩЕ ТЪПЧЕМЕ НА ЕДНО МЯСТО
33
9
 
10
 
! Отговори
Как Сийка преди 5 години
Я па тия -нещо нямат вид на майки ?! Разбирам,че парите ,които им давали са им много -ами оти не прехвърлят малко на нас,пенсионерките ?! Наслушахме се вече на тъпотии -майките така,майките онака!Ако продължават така ще си навлечът гнева народен !
32
12
 
13
 
! Отговори
НИЕ МАЙКИТЕ ... преди 5 години
НЕ ИСКАМЕ ТИЯ 150-млн.лв. ЗА ДЕЦАТА НИ С УВРЕЖДАНИЯ!!!!!!!!!!СВАЛЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ , ЗА ДА НЯМАМЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ..... И ВЕЧНО ДА ИМА ЗА КВО ДА ПРОТЕСТИРАМЕ!!НИЕ МАЙКИТЕ С УВРЕЖДАНИЯТА , СМЕ БОЙНИЯ РЕЗЕРВ НА БКП/БСП!
31
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак не сте разбрали. Протеста е за това, че майките на инвалидни деца не искали допълнителните за тях 150 милиона лева. Казали, че трябва да си останат за данъкоплатците.
30
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние подкрепяме децата с увреждания, но не подкрепяме увредени майки, които изпълняват указания на червената КОРкондела !
29
9
 
9
 
! Отговори
не съм оптимист преди 5 години
Правителството на червения Орешарски падна след близо 400 ежедневни големи поредни протеста в центъра на София срещу коалицията на БСП и ДПС. Така, че не съм оптимист , защото тези протести са рехави и им остават поне още 390 дни да протестират...
28
9
 
7
 
! Отговори
МАЙКА НА ДЕТЕ преди 5 години
СВАЛЯЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ --ЗА ДА СЕ ПРОВАЛИ СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ТИЯ ПРОКЛЕТИ 150-млн. лв. ЗА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ ,БЕ..!!!НАШИТЕ ДЕЦА , НЕ БИВА ДА ПОЛУЧАТ ТИЯ ПАРИ!!!!!!
27
8
 
9
 
! Отговори
ЕДНА ОТ МАЙКИТЕ: преди 5 години
НЕ ИСКАМ ДА НИ ПОВИШАВАТ БЮДЖЕТА ЗА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ СЪС 150-млн.лв!!!!НЕ ИСКАМЕ ГЕРБ ДА НИ УВЕЛИЧАВАТ СУБСИДИИТЕ ЗА ДЕЦАТА НИ!СВАЛЯЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,БЕ...!!!НЕ ИСКАМЕ ТИЯ ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората съчустваха на майките, но като разбраха, че те са по увредени от децата си, тъй като изпълняват политическа поръчка, започнаха да се отвращават !
25
9
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Уж-патриоте, желая ти да си уж здрав.
24
12
 
16
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Докога тези пърдухали *** жалки гербави ще правят 7 милиона души на улави? Тупаница и да си ходят на село
23
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия пак се разхождат!то бива тъпотия,вече е до шия от платени ***!Нали промениха закона,отпуснаха се средства,е да не сме Германия!Една от главните героини дето "подкрепя",работи в социална служба,та г-жата свила два скъпи телефона дарения на обща стойност 7000 лв. и на тази другарка да и дадат дарения в ръцете за нуждаещи се,какво ще стане,пак ще ги прибере!
22
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже.Тая "политика" ви е промила мозъците! Недай си Боже.Да се роди дете в семейството ви с подобен проблем.Ще се сетите едва тогава.За тези протестиращи " 200" човека.Както се изрази някой тук! И Сидеров му опря на *** проблема.Че чужденец гонил жена му с джипа. Та той "законотворци" се сети да пита МВР.министъра.Какво правел този чужденец в БГ!?
21
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези още ли се търкалят по паветата.Резил!Излезли с деца на протест,здрави деца,да ги участ на простотии!Малолетни деца имат ли право да участват в политически протести,къде е агенцията ,полицията да арестува "майките"?И всичо изфабрикувано от политически опоненти когато правителството работи и им угажда,колкото е възможно разбира се!И все компрометирани партии искат да се връщат!наглост,а тези пионки-патки!
20
13
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
0 0Продължават да наглеят. Апропо, на снимката - вляво, на преден план е видна майка на дете с увреждане.