Бетоновоз премаза и влачи мъж под моста на Сточна гара

Полицията е отцепила района, разследват причините за ПТП-то
Обновена: 1 ное 2018 14:04 | 1 ное 2018 13:37,
9
Бетоновоз премаза и влачи мъж под моста на Сточна гара
Снимка: архив Reuters

Бетоновоз сгази 81-годишен велосипедист и го влачи няколко метра, стигайки под моста на Сточна гара в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за катастрофата е подаден малко след 12.00 часа днес.

По първоначални данни в района на улиците „Индустриална“ и „Козлодуй“ бетоновоз е прегазил 81-годишен велосипедист, който е починал на място. Извършен е оглед. Пробата на водача за алкохол е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство. Изясняват се всички обстоятелства и причини за тежкия инцидент.

Шофьорът на бетоновоза е 60-годишен мъж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама и велосипедистите си ги бива Ваши превъзходителства!!! Току що се прибирам с колата и една селска пардон поморийска пръчка лети насреща с велосипед без фар. Наглетината ми се репчи. Какво като нямала фар?! И после що ги бият?
5
3
 
45
 
! Отговори
минувач преди 5 години
Какви фирми, какви чиновници и политика, това е пътен инцидент. Минах оттам точно по времето на случката и въобще не става въпрос за някакви безобразия извършени от строители. Няма вело алея или тротоар от тази от тази страна и вероятно инцидента се дължи на лоша преценка.
4
9
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Строителните фирми са ужасно нагли. Правят точно каквото си искат: затварят и блокират улици, преграждат тротоари, унищожават уличните настилки, вдигат шум, замърсяват... абсолютна анархия е. Разбира се, корумпираните чиновници си затварят очите.
3
4
 
72
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
Абсолютно прав си. По-точно няма как да се изкаже. Само не си добавил, че на тия алчните предприемачи "някой" им разрешава...
2
15
 
99
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е. Целият град е превърнат в строителна площадка от алчни предприемачи, които искат да застроят всичко и да го продадат на баснословни цени на селяните, напиращи да станат столичани в повече.
1
20
 
59
 
! Отговори
Х преди 5 години
Жалко за шофьора на бетоновоза