Дете в болница, пребито от учител по физическо?

11-годишното е в "Пирогов" с травма на главата
6 ное 2018 13:15,
70
Дете в болница, пребито от учител по физическо?
Снимка: Getty Images

11-годишно момче е в "Пирогов" със съмнения за комоцио след инцидент в столично училище, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София.

Детето се оплакало от световъртеж пред пристигналите на осмата минута лекари. Те установили и следи от удари по тялото му.

Момчето заявило, че е било пребито от учителя си по физическо.

Директорът на училището отрича за насилие, но преподавателят не е в сградата, съобщи bTV.

На този етап няма повече подробности за обстоятелствата около инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Жена 28, 35Имам три и са щастие са далеко ит диспансера "България"! :))))))
35
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ 34Ще ти се ама фактите доказват че всичко това е от "светлото" ТАтово "царуване" и сегашното "оправление" на синчетата и дъщеричките на неговите бивши "придворни"!На запад подобни калтащини не стават често и ако се случат става истински страшно за инстигатора като в съда така и в панделата - получава "стинска" любов от съкилийниците си!
34
12
 
4
 
! Отговори
Жена 28, преди 5 години
Ми то си личи, че нямаш дете. Пък ако проимаш - ще се научиш и да мислиш дали няма да направиш проверка и после да отсичаш на кого ще вярваш и на кого - не.Всякакви *** има - и сред учителите също ги има.Шматка, комоцио лесно става от як шамар, юмрук или ритник в главата. Ти май също си получавал комоцио и толкоз те е треснало, че вече не се помниш и не знаеш какви ги приказваш. Другия път дано теб те доведат до такова състояние или твоето дете, тогаз друга песен ще замечиш.
33
4
 
10
 
! Отговори
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ преди 5 години
от Европейско Развитие на България
32
8
 
18
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 23Още ли вярваш в това "комоцио"Бая здрав тупаник трябва за да получи комоцио.На неговите години тренирах бокс.Що тупаници и лапи съм отнесъл и не получих комоцио.Виж как е станало.Даскала му е извъртял някой задвратник и БГмама е ревнала като мечка.Завела го е при ЛЛ и оня е написал диагнозата за която е пищяла БГ мама.та
31
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Жена 28Отодо да живееш в Махарабадубия - там може! В държава от ЕС не става и се наказва жестоко от закона! С толкова акъл - в близкия изток!
30
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е дал права на тоя да бъде даскал а и директора и той и двамата са за съда
29
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Жена 29И след време ще си изгниеш сама типично по комунистически тертип! Идиотията нашенска е най голямия бич но малко лелички го разбират камо ли да го проумеят!
28
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шматка 19Така е навсякъде, отговорността е на пълнолетния а не на 11 годишното дете! За това на запад има камери! Те пазят всички по равно! У нас трябва да са абсолютно задължителни както в повечето държави в ЕС!
27
11
 
23
 
! Отговори
Жена преди 5 години
Аз ако имам дете и ми се оплаче от някой учител, че го е биел, изобщо няма да му повярвам. Като знам днешните ученици може и да си го е заслужил.
26
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами така е после ,защо даскалите твърдят,че родителите и учениците ги удряли,защото те правят същото.
25
7
 
9
 
! Отговори
ЦВ. ЦВ. преди 5 години
Такива сме ние , даскалите по физическо ПРЕСТЪПНИЦИ!
24
2
 
18
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Проверете добре фактите, преди да пишете. Не се знае кой кум, кой сват и кой на булката брат.
23
0
 
9
 
! Отговори
... преди 5 години
А ако се прилагаха своевременно мерки за всички, които правят нарушения, адекватни и справедливи, никой няма да откача така.
22
2
 
16
 
! Отговори
№ 14, преди 5 години
Няма нито една причина, поради която дете да бъде доведено до комоцио от възрастен и то учител. Причината, поради която ескалират подобни отношения е тази, че още в зародиш в училищата ни не се решават проблемите с дисциплината на децата. Винаги биват оставяне шепа хлапета да си правят каквото си щат и никой нищо не смее да им направи, докато станат толкова нагли, че накрая някой учител със слаби нерви вземе, че изпуши. Останалите хлапета виждат, че на онези им се разминава и подражават.
21
2
 
8
 
! Отговори
Баси преди 5 години
Хората на антидепресанти са много по в час отколкото тези които са в дилюзия че са нормални.-------------------Да, но само ако са пили правилното лекарство.
20
4
 
8
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 19А ако се докаже че не го е ударил даскала ще пие една студена вода защото не може да съди малолетен за клевета.Кофти е да си учител.Винаги си наковалня
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14Ако едно дете на 11 годинки е нагло то значи следва твоя пример! Детето ня 11 "виновно" а "педагога" на трийсет "невинен"!! Имаш нужда от спешна помощ и ако беше в ЦИВИЛИЗОВАНА държава щеше да си отдавна в усмирителна риза и с присъда!
18
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14Сега обаче, ако се докаже че учителя го е ударил, (дете на 11 години) ще му късат халката дорде почне да пропуска! И така трябва да бъде!
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Баси 13Хората на антидепресанти са много по в час отколкото тези които са в дилюзия че са нормални. Нека само погледнем към случаите от последните две седмици за да ни настръхнат косите или всичко това за нашето общество според теб е съвсем 'нормално'! Ще скачат още много българи от етажите дорде не се погледне адекватно към психиката и психичните разтройства в обществото ни!