Ужасно! Облепиха с некролози дома на известна адвокатка

Ирен Савова е защитник на обвинената в корупция Десислава Иванчева
20 ное 2018 19:50, Красимир Ангелов
36

Домът и кантората на известния столичен адвокат Ирен Савова осъмнаха облепени с нейните некролози.

Ирен Савова е адвокат по няколко знакови дела - защитник е и на обвинената в корупция Десислава Иванчева. В неделя съседите ѝ се обаждат, че в блока им в центъра на София има разлепени нейни некролози. Близо до дома ѝ се намира и адвокатската ѝ кантора.

"Рано сутринта някой е залепил некролог и са пуснати отдолу под вратата. Намерени са от чистачката в 6:30. Това е психопат, просто такова нещо не може да направи нормален човек според мен, вероятно търси някакво отмъщение или е заплаха", сподели управителят на блока Петко Геров.

В разлепените некролози, пише че адвокатът винаги ще носи вина от делата и заклинанията, които е правила, както и че всичко в живота се връща като бумеранг.

"От една страна, това е един вид заплаха, защото някой ми казва аз знам къде живееш, знам къде работиш, знам какъв ти е пътят, траекторията. И другото - да приемем, че някой напълно луд човек, който по някакъв начин е останал засегнат по дело, по което е бил противна страна и на психическа основа е отключил яростта си и е направил подобно нещо", обясни адвокатката.

Савова вече сигнализирала за случая на телефон 112, както и на полицията, но се оплака от бездействие на институциите. От столичната полиция обясниха, че случилото се не е престъпление според Наказателния кодекс, както и че при тях няма постъпил сигнал от страна на засегнатите лица.

Още вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
11
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 5 години
По публикацията работи: Красимир АнгеловАми трябваше да поработи малко по-старателно. Ирен Савова е адвокат не на Иванчева, а на бившата ѝ заместничка - Биляна Петрова.
5
10
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
каквили ги е забъркала за да се стигне до такова изкукало деяние?сигурно е пропуснала някоя точка в защитата си докато това е довело до осъждането на някого на 10 вместо на 1 год.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До1. "Според библията"- но според някой отчети за заплати от тия мъртви души добри пари се правят.Та чак и фирми за милиони.
3
4
 
22
 
! Отговори
Защо ? преди 5 години
За Доган има охрана заради заплаха , за адвокат, или обикновен гражданин.- няма .
2
29
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Най вероятно сама си ги е сложила. От полицията директно я хващат в лъжа, че имало сигнал до тях, а и да има нима не знае, че това не е престъпление? Егати великия юрист. Адвокат на мафията.
1
1
 
18
 
! Отговори
Асен преди 5 години
Според Библията много хора са духовно мъртви и са просто ходещи мъртъвци.