Добрата вест: Марти е открит! МВР и граждани заедно търсиха младежа

Майка му благодари на всички, взели участие в търсенето
25 ное 2018 07:30,
46

18-годишният Мартин, който вчера по обяд изчезна в района на Южния парк в София, е бил открит.

"Марти се намери", съобщи майка му във Facebook.

Още по темата

Мартин е открит с помощта на полицията и граждани в района на парка, които се включили в издирването му. Момчето е добре и вече у дома.

18-годишният младеж е с аутизъм, но е любознателен и любопитен.

Майка му Владислава Колова благодари на всички, които се включиха в търсенето на младежа. Тя отправи и благодарност към вътрешният министър Младен Маринов, столичната полиция, както и всички, които помогнаха в издирването на Мартин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни *** които не са прочели ред за аутизма могат да пишат гадостите си тук.Имаме аутист в къщи.Близнак с прекрасна и умна млада дама на 16 години са.Мои деца са.А аз нито съм се дрогирала нито пия и много малко пуша.Живея в малък град, не упражнявам професията си защото се грижа за дете аутист,но ако можех щях да съм на протестите.Как живеете с тази жлъч се питам и защо всичко превръщате в политика?
29
3
 
1
 
! Отговори
Едо преди 5 години
,,...и тем подобни, за които ви предупредих, както и ви предупреждавам, че които вършат такива работи, няма да наследят Божието Царство. А плодът на Духа е любов, грижа, уважение, доверие, радост, мир, дълготърпение, благост, милосърдие, вярност, кротост, себеобуздание. Срещу такива неща няма закон!" АМИН!
28
4
 
3
 
! Отговори
Едо преди 5 години
НЕ ПИПАЙ С МРЪСНИ РЪЦЕ ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ! ,,Правете така на другите, както желаете, те да правят на вас". ,,Не си отмъщавайте, братя, но дайте място на Божият гняв, защото Бог се противи на горделивите, а на смирените дава благодат!". ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ СМИРЕН И ОВЦЕДУШЕН!,,А делата на плътта са явни:те са блудство, нечистота, сладострастие, идолопоклонство, чародейство, вражди, разпри, ревнувания, ярости, партизанства, раздори, разцепления, зависти, пиянства, подувания и тем подобни"
27
2
 
4
 
! Отговори
Предполагам преди 5 години
Ако момчето е било с лека форма на аутизъм, може просто да се е поразходило повечко и ако не са го били "намерили", да си се е приберяло само. Допускам, че това се е случвало и друг път и не е налагало търсене на полиция, Цветанов, Фандъкова и Перник.Но това са само предположения.
26
7
 
5
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
do 28Имам и подозрение, че повечето които отварят големите усти на протестите на майките на децата с увреждания един лев данък не са платили или работят на черно и се осигуряват на мин заплата на половин работен ден. Но смело и безотговорно смятат че имат правото да се разпореждат с парите на честните данъкоплатци, без да се замислят, че пари в бюджета няма, точно защото много хора работят на черно и не плащат данъци. Омагьосан кръг. Ако са толкова щедри да демонстрират от собствения си джоб
25
0
 
5
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Горкия. Извинявам се за предните си думи
24
7
 
5
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Българин 11 Знае ли някой колко от увредените деца са спасени абортирани плодове?Винаги тези моломерни недоразвити плодове в последствие са с увреждания. Слепота , глухота и др.Има ли медицинска нормативна уредбо която да регламентира тези неща?
23
4
 
15
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Само някой да ми отговори ако може: На колко публикации за сполучливо намерени деца сте виждали фейсбук линк към профила на някой от родителите, а там изненада - благодарности към Цвък, фандъка, министри и районни председатели на ГЕРБ-ерастията? Злоупотреба с дете със специални нужди? Майката е повече активистка отколкото "майка"?
22
12
 
21
 
! Отговори
Срам преди 5 години
Владислава Цолова е председател на фондация Стъпка за невидимите деца на България ?!И точно тя да си изгуби сина-аутист?!Момченце мило - използваха те!С рекламна цел ...
21
13
 
5
 
! Отговори
Бойко се обажда преди 5 години
благодарила е на цвъкиа на Бойко НЕВинету ще и дърпа ушите
20
13
 
16
 
! Отговори
novina za materiala преди 5 години
Майката на момчето си има НПО, усвоява пари от Европа и е тясно свързана с Герб. Това е. Само, че момчето е на 18, изчезнало било на обяд и е намерено 2-3 часа по-късно. Реклама? Естествено, че е реклама.Явно, заради протестите и недоволството, правителството е решило само да си създаде поне една положителна новина за себе си.
19
4
 
18
 
! Отговори
Браво на.. преди 5 години
..полицаите и доброволците, включили се в издирването на момчето! Една хубава новина за едно хубаво дело днес.И една молба към хейтърите, изявили се под това инфо - хора, опитвайте се поне малко да съчувствате на онези родители, които са попаднали в подобна ситуация. Те имат нужда от нашата подкрепа и не е толкова лоша идея да им я дадем.Хубав ден на всички!
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много лоши коментарии. А живота е жесток. Много е тънка нишката между здравия и болния.
17
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много злоба просто из коментарите. Много ясно ,че ще се притесняват родителите предвид ,че момчето е с аутизъм. София не е най-безопасното място.
16
1
 
36
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Хепи енд, браво! Представям си какъв ужас е изпитала майката на момченцето. Да са живи и здрави и двамата!
15
4
 
51
 
! Отговори
Теди преди 5 години
Майката на момчето възпитано е благодарила на всички помогнали да открият сина и. А на злобните коментатори да си купят те каишка и намордник също, че голяма злоба ги тресе...
14
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аутистите са си нормални хора, просто са интроверти, в тежките случаи са много затворени, притеснителни и асоциални, те няма да отидат и да ви питат къде са, как да се приберат и т.н., ще стоят вцепенени, докато някой не ги намери и прибере в дома им.
13
3
 
39
 
! Отговори
!! преди 5 години
Мило дете! Жалко за състоянието му!А на злобно пишещите, пожелавам само такива деца и внуци. Това не са хора, а болни мозъци!
12
1
 
40
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
2,3 и 7 е просто един и същ човек (ако може да се нарече човек)! Най-вероятно хейтър, нереализиран в живота неудачник, който намира тук малка трибуна за своята злоба към хората! Такива не четат статиите, видят ли позитивно заглавие те получават доза енергия за своята жлъч и злоба!
11
5
 
2
 
! Отговори
Трол ейбус преди 5 години
Да ви повозя,а?