Общината разпореди: Да се обработва против заледяване

Съвет: Бъдете внимателни в ходенето по тротоарите
Обновена: 4 дек 2018 10:07 | 4 дек 2018 10:07, Красимир Ангелов
11
Общината разпореди: Да се обработва против заледяване
Снимка: Булфото

Във връзка с дъжда в много райони на Столичната община и отрицателните температури е разпоредено на почистващите фирми да предприемат обработки по спирките на градския транспорт и на подходите към метрото, както и да проверяват и обработват със смеси против заледяване опасните и стръмни участъци от пътната мрежа, съобщава от Столичната община.

От там напомнят на гражданите да бъдат внимателни при придвижването си, тъй като е възможно да има заледени участъци по тротоарите.

Призоваваме собствениците на сгради да предприемат мерки за почистване на прилежащите към съответните имоти пешеходни пространства, посочват от Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
дойде преди 5 години
последният мандат за Фандъкова!
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да се извади следното заключение:Управляват ни Бавно_развиващи!!!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След дъжд качулка.Сутринта беше някакъв ад по улции и тротоари - пързалка навсякъде. Най-лошото беше на новите тротоари на Фандъкова, където незнайно защо са сложили голям наклон на целия тротоар, особено по кръстовищата, но не само там, и както си вървиш се пързаляш по наклона към улицата. Колко ли хора са днес със счупени кости заради Фандъкова и некадърността й?
6
1
 
5
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Общината бърза са се презастрахова след като се наблъскаха 21 коли на околовръстното. Ако всеки шофьор и застраховател сега подпукат общината за обезщетение ще стане една мътна и кървава. Ще се леят милиони.
5
1
 
7
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Нещо не разбирам по това време на годината ако общината не разпореди какво фирмите няма да си вършат задълженията ли. За всяко нещо ли им трябва разпореждане ли или общинарите по този начин си осигуряват високите заплати понеже вършат нещо си.
4
1
 
7
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Фандъкова и СОС пътуват със служебни автомобили и не им пука за заледените тротоари и студения градски транспорт. #приоритети
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В цяла София е така. Днес е много хлъзгаво!!! Настилките изглеждат мокри и заблуждават, но като стъпиш се усеща фин лед и дори обувки с грайфер се пързалят.
2
1
 
9
 
! Отговори
Ледена епоха преди 5 години
След дъжд - качулка; След десетки паднали по улиците общинарите се сетиха, че може ниските температури да превърнат дъжда в поледица. Закъсняла реакция както обикновено, но това не е причина да има наказани по проблема ...
1
0
 
11
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
Сутринта. Към 8,30 когато преминах пред СУ "Климент Охридски" и особено пред Библиотеката наистина беше адски зле ! Беше се образувала доста "добра" поледица !!! По - скоро ставаше за мач от Националната Хокейна Лига , отколкото за преминаване на пешеходци !!! .......