Нощи на пл. "Македония" – полицията приятелски си бъбри с травестити!

Общинар излезе с камера, пита кога СДВР ще намери решение
Обновена: 5 дек 2018 14:25 | 5 дек 2018 14:15,
107

Снимка: Николай Николов

Приятелско бъбрене между травестити и полицаи на бул. "Христо Ботев". Това заснел общинският съветник от БСП Николай Николов, след като миналата седмица обеща, че ще следи случващото се на пл. "Македония".

Тогава той се закани, че докато не бъде организирана среща между Столичната община и СДВР за проблемите в района на пл. "Македония" и бул. "Христо Ботев" той всяка вечер ще заснема случващото се и ще качва снимките в социалните мрежи. Такава среща му беше обещана в отговор на инициираната от него подписка срещу травеститите и хамалите, в която над 1000 граждани поставиха подписите си.

Още по темата

"Още през първата нощ акцията ми даде нужния снимков материал, който потвърди безпомощността на институциите", обяснява общинарят.

"В петък, 30 ноември, към 23:30 часа на бул. "Христо Ботев" се появиха двама травестита. 15 минути по-късно при тях спря полицейска кола и след кратък разговор между травеститите и представителите на полицията, патрулната кола си тръгна", обяснява Николов.

Той следил случващото се и обяснява, че двамата травестити изчезвали по пресечните улици, а по-късно се появявали, придружени от мъже. Заговаряли минаващите граждани.

"Видимо от снимките е присъствието на проституиращи и СДВР знае за тях, което опровергава твърдението на г-н Антон Златанов. Той ми беше казал в Комисията по обществен ред и сигурност, че от месеци нямало травестити на това място. Очевидно е и бездействието на полицията, чиито представители дойдоха, видяха ги, поговориха си с тях и си тръгнаха, оставяйки ги да извършват услугите си и да притесняват гражданите", възмутен е червеният общинар.

Той пита какво трябва да се случи, за да бъдат предприети мерки срещу случващото се в центъра на София.

"Очевидно е какво вършат тези хора, направил съм над 150 снимки още първата вечер, които съм готов да предоставя и на СО, и на СДВР, има гражданско недоволство, изразено в над 1000 подписа, поставял съм въпроса и в Комисията по обществен ред и сигурност, и в залата на Столичен общински съвет, където лично кметът Фандъкова пое ангажимент да търсим заедно със СДВР решение", казва Николай Николов.

"Тази безпомощност или нежелание на управляващите да се борят с беззаконието, а може би и двете, правят София най-несигурната столица в Европейския съюз", завършва песимистично общинарят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Абе, какво стана с онзи травестит ,, Урсула"?? Беше ходил в шоуто на Слави помня, с една руса коса го помня? Евгени Минчев или онзи Денди ли го прибраха?? Мислех, че ще дойде да защитава колегите си от площада и ще го дадат по телевизията.
54
3
 
11
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Не съм сигурен, ама общинските съветници не получават ли и някви пари? Щото този точно не заслужава! "Очевидно е какво вършат тези хора - не е закононарушение и не върви пред съда. Ако иска да има ред, да си поговорят партийно и да направят предложение за закона за простиуцията. Толкова е простя, та чак срамно за *рътките в парламента. Ама някой сигурно пичели.
53
3
 
11
 
! Отговори
До 56 от според мен преди 5 години
По тъмно не минавам по пл. Македония и още по-малко бих правил снимки на травестити.Ако полицията ги знае от години, защо не им помогне някак си? Някои от тях може да искат и друго да работят? Може да чистят полицейското управление, ако не искат да се продават. Ако полицаите само отиват да им вземат оборота, каква е разликата между тях и сводниците? Излиза, че няма нужда изобщо от полицаи в България. Да ги съкращават, като едно добро не могат да свършат
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още от соца. Нещата са така: милиция- полиция- сводници- проституция. Все още за тях няма ЗАКОН.На полицията могат да се правят дарения.
51
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На времето си там беше Солни пазар и от поне 70 години гъмжи от "професионалисти". След като поне през 60 от тях другарите колеха и бесеха, защо не решиха този проблем, ами сега ревнал някой си - ай, Боко е виновен! Тия съвсем си омотаха опорните точки - нагли, безсрамни, и най-вече - вредни!
50
2
 
6
 
! Отговори
лелел преди 5 години
До От според мен до аз ае човек ти серьозно ли? та тея са от години там и полицията най-вероятно ги познава добре защо да ги развежда назад напред като точно в този момент вероятно нищо не са нарушили закона и според мен са ги водили много пъти до районното ама ти досега си блял или сега ти изнася да ги снимаш което доста по недостойно дали травестите биха постъпили долно като общинара се чудя!
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе какво ни интересува, полицията може ли да забрани на някой да стои на улицата то бива натегачество, еми да стане той полицай и да ги изгони какъв му е проблема ?
48
4
 
10
 
! Отговори
косе босе преди 5 години
Предпочитам да се разминавам с траверсите по бул. Македония, вместо с позитански трътки!
47
2
 
8
 
! Отговори
До Василев преди 5 години
Виж не е хубаво да обиждаш хората на селяни и това за 27-те полови различия не го разбрах дето си го написал. Иначе за травеститите, че и те са хора и трябва да ЯДАТ си прав.Жалко, че за тези момчета, не е имало нормален живот и сега трябва да се правят на жени, за да се прехранват. За да се продават не го правят от хубаво. За мен по-гадни са тези които ги експлоатират, същото важи и за жените про*сти*тутки. Полицаите да им намерят друга работа на тия които не искат да са повече травестити.
46
2
 
10
 
! Отговори
хехех преди 5 години
тоз' общинар хептен се излага в устрема си за политическо и кариерно развитие !!! става по-долен и от травестите . 1-во тея травестуни са там от много години - досега милият общинар къде е зяпал . и 2ро , осъжда ги но не предлага никакво разумно решение. и 3.то полицията к'во да направи както каза някой в предишен пост не е забранено ! И нормално е да бъбрят с потенциалният контингент - барем да ги знаят за какви хора става въпрос - ае въобще достатъчно долно от страна на общинара...
45
1
 
6
 
! Отговори
ХА,ХА,ХА, преди 5 години
...тъкмо като се похвали утре некъде че е чукнал.....ЩЕ КАЖЕ... "ЧЕ СИ ВДИГНАЛ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ" ,.... В МВР-то !
44
5
 
17
 
! Отговори
юрист преди 5 години
И какво точно трябва да направи полицията ????Нито хомосексуализма нито проституцията са престъпления по действащия НК !Стоенето на улицата не е забранено !Та какво се очаква от полицията, като единственото, което имат право да направят е да им проверят личните документи ???
43
5
 
17
 
! Отговори
АМИ ТАКА Е... преди 5 години
ДРУГАРЯТ ...ИСКА АКО МОЖЕ ДА МУ ПУСНАТ ЗА БЕЗ ПАРИ....ХА,ХА,ХА....ТАКА СА СВИКНАЛИ , ДРУГАРИТЕ ,БЕ... ...ТАКА ГИ УЧИ И ПАРТИЯТА БСП ---НА "СОЦИАЛНА ДЕЙНОСТ".....!!!!
42
8
 
9
 
! Отговори
От според мен до аз преди 5 години
Ами,очаквах полицаите да повозят травестите до полицейското управление. Да отчетат някаква дейност. Нашерените и натруфените момци поне една вечер да полежат на топло в кауша за нарушаване на обществения ред, който явно не съществува. ,, Оборотът им" така или иначе ще бъде прибран. Явно на полицаите не им се е хабял бензина...
41
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно е да си говорят със съветски трансджендъри според другаря от БСП, нъл тъй ?
40
7
 
4
 
! Отговори
Ами щом преди 5 години
Толкова харесвате тревисти, нека приемем Истамбулската конвенция. Тогава ще са Социален пол и даже ще ги толерираме.
39
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У този другар има някакъв латентен-хомосексуализъм... На нормален човек и през ум няма да му мине да седи по нощите в студа в кола и да дебне. Може би проучва стоката преди да поръча? От поне 30 години са си там на Македония и изведнъж се появява тоя. А през това време в Пайнер цените са други. В Шератон са други. Че и в нета са други. И в Парламента са най-скъпите и най-долни тр***верси, ама не чуваме да се вдига шум?
38
2
 
23
 
! Отговори
българин преди 5 години
Ако само си бъбрят - добре , ама да не би да правят други работи с тях и то по време на смяна , че тогава не знам!!!!!
37
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко тръгва от Софето-партизани,комунисти,травесисти,олигарси,пирамиди,наркотрафиканти,***! Да си кажат старите партизани как една партизанка е обслужвала цял отряд в землянката.
36
5
 
9
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Сваляйте горивата, селяни прости, отивайте да се молете на монополиста Лукойл, където храни и корумпира всички партии, а не се занимавайте с едни изпаднали травестити, които си изкарват хляба по честен начин на улицата!!!Агент Чарли Боулз!ЦРУ!!!