На бъдни вечер: Четири бебета проплакаха в "Шейново"

Приятно е да посрещнем Коледа сред бебетата, каза д-р Дони Колева
25 дек 2018 11:40,
10

4 бебета проплакаха на Бъдни вечер в болница "Шейново". Въпреки деня, в който са се родили, Християн и Християна няма. Две от бебетата са Вяра и Боян.

"Доста повече деца се раждат предпразнично. Около празниците има повече нормални раждания. До края на годината в нашата болница очакваме да се родят около 2300 деца. Около 7-8% от тях ще са недоносени", обясни пред Bulgaria ON AIR д-р Дони Колева.

Според нея за недоносването на детето оказва влияние стресът. Важно е самата бременност да се следи, за да няма усложнения, уточни Колева.

"Има немарливост към бебетата от страна на част от майките, но ние в болницата към всички се грижим еднакво. Има и майки, които настояват да родят именно на Бъдни вечер и Коледа, но са рядкост", допълни докторката.

"В малките часове на нощта най-често се случват ражданията. Приятно е чувството да посрещнем Коледа сред бебетата в отделението", сигурна е д-р Колева.

В навечерието на празника се роди и рожбата на колегата ни Златимир Йочев - водещ на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR. Момиченцето е с тегло от почти 3, 500 кг и 51 см височина.

Екипът на Bulgaria ON AIR желае много здраве, късмет и щастие на младото семейство!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да са живи и здрави мъничетата.
8
0
 
0
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Не,вече не раждат и в Тина.Домусчиев им направи точно в квартала нова модерна болница и никой вече не го закача.И наистина е на много високо ниво.И Шейново и Тината санищо пред нея.Хората мислят за електорат а си,няма да мислят за глупаците които им работят като нас
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Има немарливост към бебетата от страна на част от майките,.."... ***, по-младата част от майките...Ама, те от Факултето и Филиповци чак в АГ болница "Шейново" ли ходят!? А-а, за по-сигурно по-близо до "Докторската градина". :)
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТези, за които пишеш, се раждат в АГ болница "Тина Киркова" там им е районът. :)
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Поклон на тия хора."---Навежадй се, навеждай се на "тия хора"... После някой да не пише за теб в "Шейново". :)
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИ какво като са Мюмюнчо и Айшето?Не са ли хора?Или те са ни криви, че сме прокажен и ялов народ и сме си вързали чурчиците на джувка?Отделно, то е ясно, че те са бъдещето на гнилата държава.
3
2
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Като не ти дреме не чети и не коментирай. На такива като теб им дреме само за тях си. Безинтересен си.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малкият Мюмюн, от майка и баща на 17 години.Малката Анифе, от майка на 16г. и неизвестен баща.Малкият Лоренцо Давинчи, от баща татко Раза и майка Каванч Татлатъ.Е има и един Иванчо, спокойно, хахахахахаха
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поклон на тия хора.