Вицепрезидентът: Липсва ни ясна перспектива за България!

Илияна Йотова с равносметка за 2018 г. пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 30 дек 2018 20:42 | 30 дек 2018 17:30,
111


Липсва ни перспектива за България! Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в интервю за Bulgaria ON AIR.

"В скандалите през годината потъна политиката! Скандалите изместиха сериозната политика. Това е една от най-слабите години в парламента. Най-страшното е, че загубихме помежду си доверието, включително и между институциите", казва още тя.

По думите и не ни трябва нова Конституция. "Някои политици я четат като дявола, евангелието. 2018-а завършва с много гняв! Това, което ме притеснава е ръстът на работещите бедни! Като плюс мога да отбележа успешното ни европредседателство".

Цялото интервю вижте във видеото или в сайта на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крият се като мишки в сградите на Дондуков с парно както Борисов и не правят нищо. Като не могат за какво се кандидатират. Имали били опит но в друга професия. Радев може да е войник, а Йотова вестникарка, Борисов пожарникар.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Йотова също като водещата беше от дивана на екрана,и ....скок в парламента.Като нищо и водещото недоразумение след време да го видиме там.Та затова няма переспектива в България защото такива се набутват в политиката.
12
1
 
7
 
! Отговори
ЛАСКИН преди 5 години
Ей, тотално се овълчихме; затова и не можем да се наречем народ. А колко хора едва преживяват, ситият на гладния не вярва.ТА КАТО СМЕ ТОЛКОВА ДОБРЕ, ЗАЩО НАД 35% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ПОД РЪБА НА ЖИЗНЕНИЯ МИНИМУМ???
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бастаТя и за евро депутатка не става. По-зле и от калинката Вежди Рашидов.
10
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставки на Радев и вицето му след като 2 г. са некадърни да направят нещо важно. Като не можеш , се махаш и идват други хора по-способни.
9
2
 
8
 
! Отговори
баста преди 5 години
Йотова,защо се набута в излишната за България институция като вицепрезидент?Защо не остана редови депутат та от парламента да промениш нещо за по-добро за работещия беден българин?БСП те пратиха и евродепутат.Какво свърши ползу роду там?Писна ни на всички само от празнословни политикани които като ехо повтарят недоволствата на хората а не решения.
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИМА вярно в думите й.
7
5
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 7: Ако имаш предвид правителството на Бойко, си прав. Те друга перспектива освен да построят някой и друг километър пътища и да получат рушвет за поръчката, като че ли не виждат. И да не забравим, ще дадат милиарди за скъпия американски Ф16 в модификация, която може да носи ядрени боеприпаси.А основната им политическа задача за 2019 е да вкарат в европарламента един депутат повече от БСП. Тогава ще има фанфари за голяма победа и всенародни тържества.
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде още една да и казват лъжата. Нямали перспектива в ЕС. На кого ще ги разправят. .
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На който му липсва перспектива за България да освободи мястото за такива, които имат желание да правят нещо за България, а не да са само с голямата уста и заплата.
4
5
 
12
 
! Отговори
Лин преди 5 години
Скандалите са БСП и президенството. Парламентът прие, въпреки отсъствието на БСП от работа, повече от 130 закона. Непрекъснатото ядно и злостно клеветена на парламента от президентството беляза дъното на провала и ненужността на президентската институция. Дори и сега лъжете. Не обелвате дума за ръста на БВП, повишаването на заплатите, пенсиите, постигнатото във външнополитическото пространство на Балканите. Има много ясна переспектива, но не в яда си не я виждате.
3
3
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Нали беше у политикана *** фль.орцо? Що не даде перспективните насоки?! Щото беше заета да цокаш па.цата на Гоце!!!
2
2
 
11
 
! Отговори
Умник преди 5 години
Ало, вицепрезидента, перспектива няма, защото опозицията е по-зле и от коалицията. Изобщо всички сте за такъв бой, че да им премалее на хората, които ви бият. ***.
1
13
 
12
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
България няма никакво бъдеще.