Двама на 19 г. изпочупиха 30 коли в София, задържаха ги

По някои от автомобилите са причинени и други щети
Обновена: 27 яну 2019 11:26 | 27 яну 2019 10:15,
143
Двама на 19 г. изпочупиха 30 коли в София, задържаха ги
Снимка: Булфото

Двама младежи на 19 години са изпотрошили чистачките и огледалата на около 30 коли, паркирани пред блок в столичния кв. "Младост 2", съобщават от МВР.

Сигналът в полицията е подаден тази сутрин около 5:10 часа. На място са задържани двама 19-годишни, съпричастни към извършеното деяние.

По някои от автомобилите са причинени и други щети.

Работата на полицията по установяването на други участници в проявата продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Провилно неправилно паркирани коли, става въпрос за друсалки от поколението на демокрацията с напълно липсващ морал и родителски тела
56
1
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Защо 2 по 19 е равно на 30?
55
1
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Защо 2 × 19 = 30?
54
1
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Защо 2×19=30?
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са правилно паркирани коли.
52
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са неправилно паркирали коли и застраховка не важи,не знам дали знаете недоволни граждани! Така че общината е виновна,но и вие не паркирайте неправилно! Да притежаваш автомобил,не е предимство и никой не ти е давал сигурност за паркомясто! Риска е личен!!!
51
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да наказват младежите, докато не вкарат в затвора някой архитект, такива изблици ще продължават.
50
5
 
24
 
! Отговори
Петър преди 5 години
Хората не са паркирали неправилно, а са си купили жилище на неправилно построени сгради. Вината трябва да се търси в архитектите които проектират / разрешават такова строителство. Хората се задушават и избиват на насилие.Прокуратурата трябва да разгледа разрешителните за строеж и да предприеме процес срещу извършителите. Едно от решенията е да компенсира засегнатите с безплатен гараж в специално построен за целта гараж за сметка на строителите.
49
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На улицата където вилняха движението на пешеходци е възмножно само по малката част останала от пьтното платно. Два автомобила не се разминават. Това е резултата от уплътняването и неподкупните общинари издаващи акт 16 на сгради неотговарящи на изискванията. Повечето автомобили са на новодомци закупили апартаменти ново строителство на поляните, но поради липса на паркоместа около тях паркират през няколко блока по тротоарите, където е старото строителство.
48
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цяла група си бяха, имаше и момичета с тях. Крещяха и вандалстваха по улицата на която исветлението не работи от месеци.
47
24
 
12
 
! Отговори
Ани преди 5 години
По улиците се разхождат социалистически младежи с агресивно поведение.Човек го е страх да се движи по улиците. Корнелия Нинова трябва да бъде подведена под отговорност за разпалване на омраза в българското общество.
46
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЩирлицЕ да, ама на никой не му стискаше да разкара незаконните клетки, а ги озакониха точно като незаконните къщи на по-*** ни съграждани. Соц тарикати с панелни мечти за бетонен гараж за 20-годишния Опел, брат, това е. Ама не е политически изгодно да се задължат да ги махнат.
45
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките паркирате по тротоарите, без да се замисляте дори, нали? По няколко тона директно върху плочките, на няколко места в града, където сте дошли с идеята, че сте "за малко", по няколко пъти дневно. Скапани селски ***. И се възмущавате, когато ви се противодейства?! Мислите си, че това, което правите, е напълно нормално и приемливо? Шоферски долняци жалки миризливи.
44
2
 
3
 
! Отговори
@ 100 преди 5 години
Нас надали ще ни откажат, мило малко средство за задвижване на велосипед. Хайде, цунки по муцунки и тръгвай да тичаш по *** до Черни връх, че нали стана модерно. Май вече няма кой да отвори, ама ти *** па квото стане.
43
1
 
21
 
! Отговори
Да си кажем честно преди 5 години
Алкохол, наркотици... И са безсмъртни. Но сигурно и те размахват байраците на 3-ти март във Фейсбук, обясняват как *** трябва да се изтрепят, щото заради тях сме на тоя хал и повтарят думите на деградиралите си родители, които се карат с учителите като им направят забележка, че от тая държава нищо не става. А всъщност си живеем в една охолна мизерия - газиш кал, ама ако омажеш на някой стената с калта няма да те накажат. Крадат те, ама ако и на теб ти падне и ти ще намажеш филията...
42
1
 
41
 
! Отговори
Така ще бъде преди 5 години
И по-лошо ще става. Не съм песимист по принцип, но това е поколение, което от 2-ри клас се налива с Ред Бул и мисли, че всичко му се полага по право. И ако не му се даде си го изисква агресивно. Поколение на липсвашите родители. За това не ни е виновна нито демокрацията, нито Европейския съюз. През соца забраняваха на хората да ходят на църква (дори и в СССР не са го правили), сега пък залитаме в другата крайност - дават се много повече "права", отколкото на Запад.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До социологАбе, като гледамколко народ са ядосали и как са ги наели, може скоро да нямат избор с кого спят, разбиай'ш ли?
40
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общината си затваря очите за незаконно паркиране и няма къде да се минава от пешеходци.
39
1
 
20
 
! Отговори
odpo преди 5 години
Глупави деца... Сега ще отнесат глоба за хулиганство, а и ще трябва да платят щетите! Спрете наркотиците на децата ..... хахаахах
38
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм от малък град. Знам, че преди около 95 години, за вандалски прояви, възрастните са били заключвани за десетилетия, а по-младите са били бити и са ги карали, да работят на хората, на които са причинили злини!!!Да се връне!!!