На скорост: Мъж лети по Околовръстното с 280 км/ч

Нарича пешеходците "ненормалници", докато преминава на червено
3 фев 2019 15:05, Нели Христова
127

Джигит профуча по Околовръстния път в София с 280 км/ч и не пропусна да се похвали в социалните мрежи.

Клипът му обаче предизвика само възмущение, а не възхищение, тъй като ограничението на пътя там е 80 км/ч.

Видеото е публикувано под името Уникален български тунинг GT-R I 900 к. с., а пост под него разкрива, че наскоро тунингованата кола има близо 900 конски сили под капака.

Докато мъжът "лети" по пътя, от колоните в автомобила свири бясна чалга.

Шофьорът преминава на червено и нарича случайните пешеходци "ненормалници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
18
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 5 години
Това не е ли сина на шефа на Хидрострой?
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пхахаха вие сериозно ли пишете затвор/полиция, та той се се качил сам във Фейсбук как лети между зебрите в града с 300км/ч, къв затвор кви 5 лева
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В провинцията е като Лудия Макс 2/3.
32
3
 
11
 
! Отговори
Как става по света преди 5 години
Гледайте Moscow unlim 500+ в тубата и ще видите как се организират подобни мероприятия в Русия на затворена драг писта 5+ км. Да правиш това на път за обществено ползване е равнозначно на престъпление. На тази писта има видеота и с Нисани с 1200+ к.с. и много расови автомобили. Трябва да се направи и нещо подобно в България щото ненормалниците не са малко тук които застрашават невинни човешки животи
31
1
 
24
 
! Отговори
Да бе 1900 са преди 5 години
Може да са 900, но са магарешки сили.
30
2
 
31
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
ау какъв герой сега ще се издигне в очите на всички колко е велик
29
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Много точно го каза - 'цялата дандания по придобиването'.Като се замисля какъв цирк бяха тия шофьорски 'курсове' и после изпита...Добре че мой колега и приятел ме научи да шофирам, в истинския смисъл на израза, ако разчитах на "инструктора", до сега да бях в черната статистика...
28
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво, де....като се имаш за голям шофьор върви във формула 1 и стани втория Шумахер или като се имаш за голям бияч въврви в профи бокса и стани втория Виталий Кличко. Само че комплекса ви е на вас *** най-силен, защото не ви стиска да се впуснете сред професионалистi, a да се правите на велики сред обикновените хора.Комплексирана сгaн!
27
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най - високата глоба и отнемане на книжката минимум за една година!!!Що за безобразие?!
26
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега "умниците" от КАТ ще поставят легнали полицаи през 50м,ще ограничат скоростта на 50км.ч ще изпотрошат пари за камери и т.н.И всичко това за да тормозят и добрите шофьори,всички преминаващи.А трябва да намерят чалгаря да му вземат книжката,да го оставят да си починебез нея 2г.,а след това да мине цялата дандания по придобиването и.Няма как да не се замисли след това.
25
4
 
10
 
! Отговори
Azi преди 5 години
Това не са 280км/ч
24
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега,ако има КАТ и ако си вършат работата трябва да намерят *** и да му вземат книжката,да плати и да го показват в медиите като танцуваща мечка! Ако има медии нека направят разследване и направят филм,да има дискусия,да има обществено порицание!!! Защото така показан, е поредния герой като оня на Витоша, на Нова година!
23
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редовно пътувам с мощен бус по Тракия да доставям стока. Постоянно се движа със 150-170 км/ч. Това на този е някъде около 200 км но не повече....като гледам как минава табелите и стълбовете.
22
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо, това е Велико Търново, и второ - не се движи с повече от 180, което пак е доста глупаво
21
1
 
53
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Това е във Велико Търново. Nissan GT-R. Лесно ще се намери. Едва ли са много в града и околността.
20
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не се движи с повече от 140-150 километра. Какви 280 бе, смешници?Иначе за населено място си е направи за затвора тоя с такава скорост.
19
4
 
19
 
! Отговори
висок преди 5 години
Пунт и пластика.... скороста му е само 100-120 км/ч!!!! Вижте стълбовете на уличното осветление, знаете разстоянието между тях и за колко време минава покрай 4-5 стълба. Смятайте, нали сте ходили на даскало!!! Шаранчета.
18
2
 
40
 
! Отговори
Мене преди 5 години
Поправете си заглавието като сами изгледате клипа,дори вие не виждате околовръстното ,нали? Защото е във Велико Търново , правата от бензиностанция Петрол, до Метро ( където минава на червено) и после пътят за София (Леденик) , където все още не е минал табелата за край на града ! Задкормилното устройство и (компанията му )със самата машина за от близкия ни Желизничарски град ! Прокуратурата да се самосезира и да свърши нещо,къде са медиите, къде са действията! 230+ км в самия град!!! Пазете се
17
14
 
7
 
! Отговори
шопче преди 5 години
Я шопето съм тарикатче и че караме и че натискаме газо колкото си моеме оти тате е подначалник на началнико у офисо на една голема фирма
16
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някое синче на член на гербераската буржоазия или приближен на нея!Никой нормален не смее да кара над ограниченията щото ушкото ще му напише акт колкото две заплати и после два месеца ще стои гладен!