Части от столицата остават без вода в сряда

"Софийска вода" временно ще прекъсне водата в жк. "Лагера"
Обновена: 12 фев 2019 10:06 | 12 фев 2019 10:06, Боряна Павлова
2
Части от столицата остават без вода в сряда

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. "Лагера".

На 13 февруари 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. "Плиска" жк."Лагера" , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в: бл. 11, бл. 12, бл. 19, бл. 20, бл. 21, бл. 22.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Плиска" ъгъла с ул. "Христо Матов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


2
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Бул. "Витоша" все по-скъп и предпочитан. Вече е 47-ми в света
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари