Заснет и издирван: Крадец отмъкна детско колело

Помогнете, ако го познавате
11 мар 2019 08:48, Александър Попов
60
Заснет и издирван: Крадец отмъкна детско колело
Снимка: Facebook

Нагъл крадец открадна детско колело в столичния квартал "Банишора", а потърпевшите пуснаха видео и снимки от камера, която е заснела деянието.

Обирът е станал посред бял ден, но и апашът е добре заснет и всеки, който го позволява, може да помогне.

"Този мъж открадна велосипеда на сина ми. Моля, ако някой познава лицето от снимките, нека сигнализира", пише бащата на детето в социалните мрежи.

Кражбите на колела са едни от най-честите в столицата, като обикновено те се продават за "жълти стотинки" на заложни къщи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вия работали си нямате виште за един велосипет се побъркахте а другите крадат милоните така неги удумвате гледаитеси живота и спрете да удумвате следете кои краде милоните а не тези с жълтите стотинки ехоооо
49
2
 
5
 
! Отговори
Интересно преди 5 години
Красавец от Факултета!
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако колелото е на цена до 300 лв .... yважаеми съблотъри това не е кражба. Това е едно просто вземане, вероятно да го покара малко. И какво сега искате? Ми не е кражба...
47
4
 
2
 
! Отговори
До 45,46,47-продълж преди 5 години
За съжаление, в по-предишния брой на "Уикенд", /или в по-по-предишния/, на цяла страница е отпечатан материал на някоя си Хр. Ангелова, която приписва баташкото клане на турците, тях представя като извършители. Но истината е съвсем друга. По време на клането в Батак няма кьорав турчин. Турците пристигат чак след няколко дена под формата на редовна войска и слагат край на зверствата. Това е истината.Мога да напиша тук още много интересни и показателни факти, но не това коментираме сега.
46
1
 
2
 
! Отговори
До 45, 46, 47 преди 5 години
Няма как да бъде зле информиран някой, който е правнук на батачани. И до днес се преиначават някои истини от зле информирани хора. Да, помаците са инициатори на събитията в Батак, защото преди това доста са изпатили от 5-6 батачанина с разбойнически манталитет. Но зверствата са вършени знаеш от кои.Безспорно, имало е и такива, за каквито пишеш ти. Зависи от историческия период. Но основната част от башибозука винаги се е състояла от роми мюсюлмани. - Ще продължа
45
1
 
8
 
! Отговори
Спас преди 5 години
ХАХАХАХ е тоя същия ми открадна телефона преди близо вече месец в района на мол София. Предадох камери в полицията знаят кой е. Единия полицай ми каза - Спокойно цяла София го търси не може даго хване. Честито...
44
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Башибозукът се състои от съседните села, без значение от какъв етнически произход са. Обикновено потурчени или не съвсем потурчени българи. Така е било. За съжаление българите, а и не само, сме такива. Хората сме такива. Всеки гледа да изклеца другия в ... Щом царя или султана дава де... По комунизма на башибозука му викаха доносници...
43
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 41Не само си зле информиран, но и изгаряш от желание да омаловажаваш чуждите познания, макар да си под тяхното ниво, но и не можеш да водиш нормален диалог без да обиждаш опонента си. От този твой начин на комуникация няма да станеш по- информиран, нито твърденията ти ще придобият по- голяма тежест.
42
1
 
6
 
! Отговори
до 41 преди 5 години
Глупости! Пак сгреши!Башибозукът се състоял от черкези, албанци, сърби, гагаузи, кърджалии, дезертьори от турската армия, всякаква кръвожадна ***. После Кърджалийството става отделно движение. И да е имало ро.ми, не са били многочислени, понеже начинът им на живот е друг. Те не се приобщават към никого. Не се отделят от семейството-номади са, движат се на катуни само ро.ми, млади, стари и деца, с покъщнината си и животните си. Сигурно са крадели на дребно, но не са убивали и мародерствали.
41
0
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Знаем го кой е, но няма да го арестуваме, защото е наш информатор в криминалните среди.Официално изявление от МВР.
40
3
 
6
 
! Отговори
я, глей... преди 5 години
амииииии...като гледам рус със сини очи...да го търсят по Скандинавията...
39
2
 
7
 
! Отговори
азхфм преди 5 години
Бразилец е - ходи на уроци по капоейра в една от фавелите на Рио.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 37Искаш да кажеш, че по времето на Априлското въстание по българските земи не са се срещали представители на този етнос?Май ти не си чел история или си се задоволявал само с казионните четива, написани през последните 75 години. Основна съставна част на вилнеещият башибозук са именно индо-пакистанците мюсюлмани. Те винаги са на първо място, когато се очертае възможност за грабеж и безобразия.
37
1
 
8
 
! Отговори
:) преди 5 години
Този е от брат'четите на медии, политици и "Б"ХК.
36
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брех! Снимали сте най- големия престъпник в България! От неговото залавяне зависи спокойствието и благоденствието на българския народ.Топ крадецът на страната!
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 35Голям патриот си! Ама първо понаучи българската история. По времето на Бенковски пра- пра- дедите на този екземпляр не са населявали българските земи.Така пошло и евтино се правите на родолюбци и историци, че чак скверните имената на великите българи.
34
4
 
14
 
! Отговори
това е преди 5 години
В София вече не може да се живее нормално от пришълци и *** от провинцията.......
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучето скача според тоягата! Навремето Бенковски с кама и нож е пратил на небето 40 броя от пра-пра-дядовците на тоя убостник. И повече не се чуло за zigan-ски золуми. Другите от ка.ту.на са му сваляли шапка. Властта какво спи? Методът е доказано ефективен!
32
1
 
8
 
! Отговори
Честито преди 5 години
У Бегето всеки трети обожава да краде,пие и псува.С това темпо раята няма шанс да оцелее.
31
0
 
13
 
! Отговори
........ преди 5 години
Вече цензурират и героите от Властелина на пръстена. Лек ден!